Friday, May 17th

Last updateWed, 15 May 2024 9am

You are here: Home Interview Ürünler Perlen’den PVdC ile ultra yüksek bariyer

Perlen’den PVdC ile ultra yüksek bariyer

Perlen Ambalaj ultra-yüksek bariyer segmentine giren ilk şirket, çığır açan yüksek su buharı ve oksijen bariyer özelliklerine sahip PERLALUX®-Ultra PVdC tabanlı blister filmlerini sundu.

2006 yılında Perlen Ambalaj PERLALUX®-Tristar ile ilk PVdC tabanlı yüksek bariyerli film ve PCTFE etkin maliyeti bir alternatifle başarılı lansmanı ile sürpriz bir pazar elde etti. Son yeniliğiyle çok katmanlı PVdC teknolojisini kullanarak, nem ve oksijen bariyeri iki katına çıkarmayı başarmıştır. Perlen Ambalaj Satış ve Pazarlama Direktörü Johannes Gießler’e göre “PERLALUX® Ultra korumasıyla hızla büyüyen ultra yüksek bariyer segmenti için dünyanın ilk şeffaf PVdC filmini sağlayabilir” diyor. “İlaç şirketleri için avantaj geliştirilmiş proses ve maliyet verimliliği yüksek ürün korumada yatıyor.” 

Blister filmi bariyer özelliklerine ilaç endüstrisinin talepleri son yıllarda önemli ölçüde artmıştır. Yüksek bariyer segmenti tropikal iklim bölgeleri ve küresel dağıtıma doğru eğilimle satışlar arttı, yeni ilaçların daha karmaşık moleküler yapıları sayesinde yüzdeler çift hanelilere doğru büyüyor. 

PERLALUX® Ultra korumalı filmler şeffaflık sağlar ve ek şekillendirme yardımlarına ihtiyaç duymadan, standart PVdC filmlerle aynı parametrelerde tüm standart blister hatları üzerinde işlenebilir. Simetrik yapı alüminyum kapak folyosunun her iki tarafına yapıştırılabilir. Ortadaki bariyer tabakaları optimum koruma ve yüksek ürün güvenliği verir. Eşdeğer nem bariyeri çok daha yüksek oksijen bariyerli PCTFE filmlerle karşılaştırıldığında önemli maliyet avantajlarıyla PERLALUX® Ultra korumalı bariyerler oldukça etkileyicidir.

PVdC tabanlı Ultra korumalı filmler kaynakların kullanımı açısından aluminyum / aluminyum kabarcık ölçüde üstündür. Tabletler daha kompakt bir düzenleme maddesi, paketleme, taşıma ve depolama sırasında maliyet tasarrufu elde edilen, en fazla% 50 daha küçük paket anlamına gelir. Perlen Ambalaj CEO’su Wolfgang Grimm “Tablet ambalaj eğilimi etkin bir küresel dağıtım ve lojistik ağı sadece tüketiciler tarafından tercih edilen şeffaf blister ambalajlarda, standardizasyon yoluyla elde edilebilir” diyor. 

PERLALUX®-Ultra korumalı zaten başarıyla test edilmiş Avrupa, ABD ve Japonya’nın önde gelen ilaç ve jenerik firmaları tarafından tanıtılmıştır. Farklı bariyer seviyesi sayesinde, su buharı ve oksijen geçirgenliği bireysel ürün gereksinimlerini karşılayan bir film sunabilir. Buna ek olarak, ideal fiyat-performans oranı ve mükemmel bir verim ekonomik ve ekolojik avantajlar getirecek. Ultra korumalı aralığı derhal geçerli olmak üzere kullanılabilir.

Perlen Packaging / İsviçre