Wednesday, May 01st

Last updateTue, 30 Apr 2024 8am

You are here: Home Products Banner Engineering, veri portalındaki ürünlerini büyük oranda artırdı

Banner Engineering, veri portalındaki ürünlerini büyük oranda artırdı

Şirket EPLAN ürün portföyünü, makina ve tesis sistemleri tasarımında daha yüksek verim sağlayacak şekilde önemli ölçüde genişletiyor

Endüstriyel otomasyon üreticisi Banner Engineering, EPLAN veri portalındaki ürünlerini büyük oranda artırdığını duyurdu. Şirket tarafından kullanıcıların proje tasarımlarına verimli bir şekilde dahil edebilecekleri 2.000'e yakın parça yüklenmiş bulunuyor. 

Şirketin en son ürün portföyü genişlemesinin temelini emniyet ürünleri oluşturuyor. Emniyet kontrolörleri, emniyet röleleri ve emniyet ışık bariyerleri, endüstriyel otomasyonun hızlı ve büyüyen bir bölümü. Yeni eklenen parçaların her biri için karşılık gelen bir makro diyagram bulunuyor ve veri portalını kullanan mühendisler bu Banner ürünlerini hızla arayabiliyor ve tasarımlarına dahil edebiliyorlar.

Banner Engineering Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tytus VanMatre, “Banner olarak, daha da çok ürün verimizi EPLAN veri portalı aracılığıyla müşterilere sunmaktan heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu. “Bu onların, çok geniş bir ürün ve çözüm portföyünü ekipman tasarımlarına zahmetsizce dahil etmelerini sağlayacak. Müşterilerimizi daha iyi destekleyebilmek için portaldaki ürün sayısını artırmaya devam etmeyi hedefliyoruz.” 

Parçaları veri portalında bulunan üreticilerin yalnızca yaklaşık yarısı EPLAN veri standardını karşılamaya yetecek parça verisi eklemiş bulunuyor. Banner Engineering Veri Analisti Müdürü Stewart Sawdey’in görüşleri şu yönde, "Tüm verilerimiz bu standarda uygundur. Tasarımcılar emin bir şekilde eksiksiz, yüksek kaliteli verilere sahip parçalar kullanabilirler. EPLAN Data Portal'da parça ararken parçaları, EPLAN veri standardını karşılayan üreticilere göre filtreleyerek zamandan tasarruf edebilir ve maliyetli hataları azaltabilir.”

Kaynak: Banner Engineering