Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Products DuPont silikon masterbatchlerini MULTIBASE™ ürünleri olarak yeniden markalandırıyor

DuPont silikon masterbatchlerini MULTIBASE™ ürünleri olarak yeniden markalandırıyor

DuPont Mobility & Materials, termoplastikler için silikon masterbatch portföyünün tamamını MULTIBASE™ ürünleri olarak yeniden markalaştırdığını duyurdu. Yeni marka tüm eski Dow Corning silikon bazlı masterbatch ürünleri için geçerli olacak.

Bu girişimin, termoplastik malzemelerin genel performansını iyileştirmek, genişletmek ve güçlendirmek için dünya çapında kullanılan yüksek performanslı silikon masterbatch teknolojileri sağlama konusunda 20 yıllık geçmişe sahip, son derece saygın bir Dow Corning şirketi olan MULTIBASE™‘in küresel marka bilinirliğine dayandığı belirtiliyor.

Bu malzemeler aynı zamanda ambalaj, otomotiv, tel ve kablo, elyaf, tüketici ve endüstriyel dahil olmak üzere çok çeşitli ana sanayide kullanılabiliyor. MULTIBASE™ markası, geliştirilmiş ve ticarileştirilmiş gelecekteki tüm DuPont silikon masterbatchler için kullanılacak.

Marka değişikliği, bu endüstri ürünlerinin formülasyonunu, özelliklerini veya kalitesini etkilemeyecek. DuPont, aynı yüksek kaliteli silikon masterbatchleri aynı süreçleri kullanarak ve daha önce olduğu gibi aynı titiz standartları uygulayarak üretmeye devam edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan DuPont Hytrel®, MULTIBASE™, Vamac® Global İş Lideri Jacek Madry, “Pazar trendleri, rekabet, yönetmelikler ve uygulamalar geliştikçe, polimer üreticileri, malzemelerini bu değişen ihtiyaçlara göre uyarlamada sık sık yeni zorluklarla karşı karşıya kalıyor. MULTIBASE™ silikon bazlı katkı maddelerimiz, özellikleri genişletmek, işleme prosesi geliştirmek ve malzemeyi güçlendirmek için birçok seçenek sunuyor.

Ayrıca müşterilerin yasal gereksinimleri karşılamasına yardımcı olabilecek özellikler sunarak enerji kullanımını azaltıyor. Ayrıca son ürünlerin işlevini, estetiğini, kalitesini ve dayanıklılığını iyileştiriyor” dedi.

Sunulacak en yeni masterbatch ürünü, çok katmanlı polietilen (PE) şişirilmiş film için MULTIBASE™ AMB-12235 oldu. Bu masterbatch, film işlemeyi iyileştirmek ve tutarlı kalite sağlamak için bir anti-blok ajanını uyumlu, kalıcı bir kayma katkısı ile birleştiriyor. Gelecekteki DuPont MULTIBASE™ ürünleri, son kullanım uygulamalarının ömrünün uzatılması, enerji tüketiminin ve fire maliyetinin azaltılarak üretimin optimize edilmesi, geri dönüşümü desteklemek için formülasyon karmaşıklığının azaltılması gibi temel pazar trendleriyle uyumlu olacak.