Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Interview Her büyüklükteki işletmelere ve farklı ürün gruplarına uygun “terzi işi” çözümler sunuyoruz

Her büyüklükteki işletmelere ve farklı ürün gruplarına uygun “terzi işi” çözümler sunuyoruz

Ali Suat ÖZ MULTIVAC Türkiye Genel Müdürü50 yıllık paketleme uzmanlığı ve 5100’den fazla çalışanıyla dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olarak her türlü gıda maddesi, sağlık, tüketim ve sanayi ürünleri için paketleme çözümleri üreten MULTIVAC, ürün portföyü ile gıda üreticilerinin neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Firma, müşterilerini çeşitli paketleme süreç ve sistemleri hakkında derinlemesine bilgilendirmeyi ve bütüncül bir danışmanlık hizmetini tek elden vermeyi hedefliyor. MULTIVAC Türkiye Genel Müdürü Ali Suat ÖZ ile MULTIVAC’ın hedefleri ve sektöre kazandırdıkları hakkında görüştük, ilgiyle okuyacağınızı umut ediyoruz.

MULTIVAC’ın ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

MULTIVAC, gıda ürünlerinin paketlenmesinde torbalamadan hazır tabak kapatmaya veya termoform tekniğine kadar geniş bir paketleme, kalite kontrol, etiketleme ve otomasyon çözümleri yelpazesi sunmaktadır. MULTIVAC, paketleme teknolojilerinin yanı sıra, temsilciliğini yaptığı sektöründe uzman çözüm ortakları ile gıda işleme, dolum ve paketleme sonrası çözümler ile de müşterilerine baştan sona hat teslimi yapabilmektedir. Böylece; kırmızı et, beyaz et, sucuk, sosis, salam, pastırma gibi şarküteri ürünleri; peynir, tereyağı gibi süt ürünleri; sebze, meyve, fırınlanmış ürünler ve tüketime hazır gıdalar dâhil olmak üzere geniş bir yelpazedeki muhtelif ürünler için işleme, dolum, paketleme, kolileme ve otomasyon konularında çözüm üretebiliyoruz.

Yenilikçi ürün ve ambalaj çözümleri, uzun raf ömrü, satış noktasında ürünün çekici bir biçimde sunulması, taşıma ve kullanım kolaylığı ve tüketici güvenliği de çözüm yelpazemizin içeriğinde yer alıyor.

MULTIVAC makinelerinde kullanılan MAP ve vakum ambalajı teknolojileri pek çok avantajlar sunuyor. Bu teknolojiler, ürünlerin raf ömrünü ciddi ölçüde uzatarak gıda maddesinin son tüketiciye en iyi kalitede ulaşmasını sağlıyor.

Kolay ambalaj açma çözümleri, farklı porsiyonlama çözümleri veya çoklu ambalajlar müşterilerimizin ürünlerini pazarda farklı ve katma değerli olarak pozisyonlamalarını sağlıyor. Müşterilerimize çeşitli ambalaj çözümleri sunarken, ürünlerinin en uygun ve en çekici şekilde paketlenmesi için danışmanlık hizmeti de veriyoruz.

MULTIVAC’ın, Türkiye’de alanında faaliyet gösteren diğer şirketlerden farkı nedir?

MULTIVAC olarak, tüm müşterilerimizce takdir edilen kendini kanıtlamış teknolojimiz ve kalitemizin yanı sıra, en çok ön plana çıkan özelliğimiz satış ve satış sonrası hizmetlerimizin kalitesidir. 

Almanya’daki merkezimizde eğitim almış teknik ve ticari personelimizle, iş ortağı olarak görülen müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı ve en etkin şekilde yanıt verebilecek bilgi ve teknolojik alt yapıya sahibiz. 

Dünya çapındaki 1000’den fazla uzmanımız ile verdiğimiz kapsamlı ve yüksek kaliteli satış sonrası destek sayesinde, paketleme çözümlemelerimizin kullanım ömrü boyunca yanındayız.

Müşterilerimize özel yeni paketleme çözümlerinin geliştirilmesinden özel operatör eğitimlerine, makinelerin periyodik bakımlarının yapılmasından mevcut müşteri tesislerinin kapasite artış planlamasına veya optimizasyonuna kadar her konuda destek veriyoruz.

Ürettiğiniz ürünlerde öne çıkan özellikler nelerdir?

Ürettiğimiz ürünlerde, gıda güvenliği, kalite, yüksek hız, verimlilik, kullanıcı dostluğu, yüksek teknolojik çözümler (Endüstri 4.0), otomasyon gibi kavramlar ön plana çıkmaktadır. Her büyüklükteki işletmelere ve farklı ürün gruplarına uygun “terzi işi” çözümler sunuyoruz.

Önümüzdeki süreçte hedefleriniz nelerdir?

10 yıldır Türkiye’de başarıyla faaliyet gösteren bir şirket olarak, önümüzdeki süreçte hedefimiz, ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizle birlikte büyümek, gelişmiş paketleme ve ürün çözümleriyle pazarın gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu amaçla, organizasyonumuzu müşterilerimize en yakın olacak şekilde yapılandırmayı sürdüreceğiz. Örneğin, 1 Ocak’tan itibaren müşterilerimiz artık yedek parça siparişlerini MULTIVAC Müşteri Portalımız Webshop üzerinden 7x24 kolayca verebilmekte; aynı zamanda kendilerine özel online tekliflerin yer aldığı sayfamız üzerinden, geçmiş siparişlerini de kontrol edebilmekteler. 

Sahip olduğumuz en büyük sermayenin değerli çalışanlarımız olduğundan yola çıkarak, çalışanlarımızın teknik ve mesleki eğitimlerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bizi online sayfamız ve Linkedin hesabımız üzerinden takip etmeye devam edebilirsiniz.

Ali Suat ÖZ

MULTIVAC Türkiye Genel Müdürü