Sunday, Apr 28th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Teknoloji FANUC, inovatif plastik enjeksiyon çözümleriyle Plast Eurasia Fuarı’nda

FANUC, inovatif plastik enjeksiyon çözümleriyle Plast Eurasia Fuarı’nda

Fuarda fabrika otomasyonuna dair yenilikçi teknolojilerle donattığı çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturacak olan şirket, ROBOSHOT S100iB ve ROBOSHOT S150iB plastik enjeksiyon makinelerini tanıtacak.

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nda, Salon 11 - Stant 1113 numaralı alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. Plastik makinelerinden makine yan ve ara sanayi ürünlerine, ham madde ve kimyasallardan ısı kontrol cihazlarına kadar plastiğin alanına giren en yeni ürün ve teknolojilerin sergileneceği fuarda şirket, dünya çapında rakipsiz enerji tüketimi ile öne çıkan ROBOSHOT S100iB ile ROBOSHOT S150iB %100 elektrikli plastik enjeksiyon makinesini tanıtacak. 

%70’e varan enerji tasarrufu sağlayan ROBOSHOT Plast Eurasia katılımcılarının huzurunda

Dinamik ve istikrarlı yapısı ile uluslararası kimliği ön planda olan ve her geçen yıl büyümesini sürdüren Plast Eurasia İstanbul’da yer almanın gururunu yaşadıklarını ifade eden FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Sektördeki en son bilgi ve teknolojiyi bir araya getirmesi açısından fuarın varlığı çok değerli. Biz de FANUC olarak her yıl katıldığımız Plast Eurasia’da geniş katılımcı profiliyle tanışıp yeni iş fırsatları yakalama, yeni iş birlikleri kurma imkanı buluyoruz. Bu yıl da fuarda tanıtacağımız çözümlerimiz arasında en dikkat çekenler arasında düşük karbon ayak izi ile öne çıkan plastik enjeksiyon makinemiz ROBOSHOT S100iB yer alıyor. ROBOSHOT SiB serisinin en yeni özelliklerini keşfetmek isteyen katılımcıları teknolojilerimiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Sergileyeceğimiz bir diğer makinemiz olan ROBOSHOT S150iB’de ise otomotiv sektörüne yönelik lens üretimini gerçekleştireceğiz. Sergilediğimiz tüm %100 elektrikli plastik enjeksiyon makinelerimiz dünya çapında en düşük toplam sahip olma maliyeti, en düşük enerji tüketimi gibi özellikleri ile müşterilerimizin tercihi oluyor” dedi.