Friday, Sep 20th

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Article Haberler Axia Plastics, Epsan’ın resmi distribütörü oldu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Axia Plastics, Epsan’ın resmi distribütörü oldu

Epsan, DACH bölgesindeki (Almanya, Avusturya ve İsviçre) yeni resmi distribütörünün Axia Plastics olduğunu duyurdu. Bu anlaşma ile Axia Plastics, Epsan’ın ağırlıklı olarak otomotiv, E&E ve ev aletleri sektörlerinde kullanılan PA6, PA66, PBT, PPA kompaundlarının yanı sıra PBT/PET, PA/ABS, PBT/ ASA ve PA/PP polimer karışımlarını da satacak.

Bir Vinmar şirketi olan Axia Plastics’in Genel Müdürü Jan Mulderink konu ile ilgili olarak, “Epsan’ın mühendislik kompaundları ile ürün portföyümüzü Alman pazarına (DACH) doğru genişletiyoruz. Portföyümüze Epsan’ın yüksek kaliteli mühendislik kompaundlarının eklenmesi müşterilerimize daha fazla değer katacaktır. Şirketimiz aynı zamanda ExxonMobil’in resmi dağıtım ortağıdır ve hazır yerel envanter, sunduğu üstün teknik destek ile yüksek kaliteli ürünlere ve hizmete odaklanmaktadır” dedi.

Epsan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arda Efe ise, “Kompaund kapasitemizi yıllık 55.000 tona çıkarmadan hemen önce bu kadar deneyimli bir firma ile anlaşma yapmak bizim için çok önemli. Özellikle Alman pazarında güçlü bir ortağa sahip olmak hem müşterilerimize hem de Epsan’a daha fazla değer katacak” ifadeleri ile açıkladı.