Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Article Haberler Koroplast’ın yeni reklam filmleri dijital dünyada yayınlandı

Koroplast’ın yeni reklam filmleri dijital dünyada yayınlandı

Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, “Korursa Koroplast Korur” sloganıyla yeni bir reklam filmi kampanyası başlattı. Koroplast dijitalde yayınladığı iki yeni filminde, çift kilitli ve fermuarlı poşetlerin koruyucu özelliğini ön plana çıkararak tüketicilerin yaşamlarını nasıl kolaylaştırdığına vurgu yapıyor.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markalarından olan Koroplast’ın iki yeni reklam filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. #KoroplastKorur etiketi ile yayınlanan reklam filmlerinde, 38 yıllık uzmanlığı ve deneyimiyle geliştirdiği ürünlerin koruyucu özelliğini öne çıkaran Koroplast, yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor. 

Filmlerde “Çift Kilitli Poşet” ve “Fermuarlı Poşet” ürünlerinin dayanıklılığı ve tüketicilerin yaşamını kolaylaştırıcı özellikleri eğlenceli bir dil ile yansıtılırken spor, seyahat, eğitim, çocuk bakımı gibi sayısız ve farklı alanlarda bu poşetlerin herkesin yaşamına nasıl dokunduğu da gözler önüne seriliyor. 

Değişik ebatlarda, her türlü kullanım ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan dayanıklı ve sızdırmaz çift kilitli ve fermuarlı poşetler, tüketiciler için hayatı hiç olmadığı kadar kolaylaştırırken içindeki ürünleri sımsıkı koruyarak tüketicilere güven de veriyor. Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast’ın çift kilitli ve fermuarlı poşetleri bulaşık makinelerinde de 20 defaya kadar yıkanabiliyor.