Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Şişecam Cam Ambalaj geniş ürün yelpazesiyle CphI Ecza Fuarı 2017’ye damga vurdu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Şişecam Cam Ambalaj geniş ürün yelpazesiyle CphI Ecza Fuarı 2017’ye damga vurdu

Türkiye’de ecza sektörünün tek cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, 8-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen İlaç Fuarı CPhI İstanbul 2017’de sektöre yönelik ürünlerini sergiledi. İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ilaç fuarı CPhI İstanbul’a katılan Şişecam Cam Ambalaj, fuarda geniş ürün çeşitliliğini ve üretim kabiliyetiyle ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, 8 – 10 Mart 2017 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlen, İlaç Fuarı CPhI İstanbul 2017’de geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Şişecam Cam Ambalaj, İstanbul Fuar Merkezi’nde eczacılık sektörüne yönelik olarak düzenlenen fuarda cam ambalaj konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Eczacılık sektörüne yönelik olarak hem bal, hem de beyaz renkte cam ambalaj üretim kabiliyetine sahip olan Şişecam Cam Ambalaj, Eskişehir’deki fabrikasında ecza şişesi üretiminin gereklerinden biri olan “Temiz Oda” uygulamasına da sahip. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olan “Temiz Oda” uygulaması her yıl akredite bir kuruluş olan I.C.C.E. (Uluslararası Temiz Oda Kontrol ve Mühendislik-International Cleanroom Control and Engineering) tarafından ISO Class 8 şartlarını garanti etmek üzere onaylanıyor. Aynı zamanda EP (Avrupa Farmakopesi-European Pharmacopoeia) standartlarına da uygun olan bu alanda ürün, ambalaj malzemeleri, ekipman ve personelden alınan örneklerle mikrobiyolojik analizler yapılıyor. Türkiye’de ecza sektörüne cam ambalaj üreten tek üretici konumundaki Şişecam Cam Ambalaj, birçok ulusal ve uluslararası firmanın tedarikçisi konumunda bulunuyor.