Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler 3T 2016 Fuarı'nda Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Özel Bölümü

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

3T 2016 Fuarı'nda Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Özel Bölümü

Bu yıl 14'üncü kez düzenlenecek 3T Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı özel Kaynak Teknolojileri Bölümü ile, metal üretim alanındaki inovasyon ve teknoloji çıtasını bir adım daha yükseltiyor. Metal işleme makineleri ve fabrika süreçleri içerisinde otomasyon, kontrol, kalıp/tasarım, modelleme, yapay zeka alanlarının bütünsel işleyişini sunan ve bu konuda ülkemizde tek fuar olma özelliğini taşıyan 3T, verimlilik, enerji tasarrufu, optimize maliyet, yaratıcılık, rekabet, sürdürülebilirlik, büyüme, pazar geliştirme konularında sektör üreticilerine çözümler sunuyor.

"Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Özel Bölümü" ile birlikte 3T Fuarı, metal malzemenin üretim formlarındaki fiziki kullanım süreçlerinin en üst teknolojik yöntemlerle birleştirilme uygulamalarını kapsamına almış olacak. Yüksek gerilimli çeliklerin kaynak ve tasarımlarından lazer kesimin en son yeniliklerine; tahribatsız muayeneden kalite güvence uygulamalarına kadar teknoloji ve yeni projelerin yer alacağı fuar, metal işleyen üreticilerin ihtiyaç duydukları her konuya bütünsel erişimini sağlayacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kaynak ve Lazer konularında hızla gelişen ve yatırımın bir parçası olan sektör yatırımlarının ve doğru tercihlerin yapılması için bu buluşmayı sağlıyoruz.

İşletmelerin kullanabilecekleri en son teknolojilerin sergilenmesinin yanında Welding, yalnızca iç pazara yönelik avantajlar sunmakla kalmıyor, kaynak ve kesme konularında makina, sistemleri  ve yazılım çözümleri sunuyor.

Türkiye’de savunma sanayi, otomotiv, beyaz eşya, makine - gemi imalatı ve inşaat gibi sektörlerin yatırımlarına paralel olarak kaynak, kesme ve birleştirme sektörleri de hızla gelişmeye devam ediyor.

Yagmur Fuarcılık

www.3tfuari.com