Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Stresi ortadan kaldıran streç film

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Stresi ortadan kaldıran streç film

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz, 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası ekonomiye yönelik yaptığı değerlendirmede, ‘istikrar ve büyüme’ mesajı verdi. 

Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri Sektörü lideri Koroplast, inovatif ürünleriyle tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Koroplast’ın yeni 99 metrelik streç film ambalajı, özel kesme aparatı sayesinde tüketicilerine büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.

Özel kesme aparatı streç filmin ucunu bulamama ve koparma derdini ortadan kaldırıyor. Streç film bıçak üzerine getirilip kesme aparatı kaydırıldığında, kolayca kesilebiliyor. Kesme aparatı üzerine yapışan streç filmin ucu, sonraki kullanımlarda da rahatlık sağlıyor.

Koroplast Streç Film, gıdaların buzdolabında uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Yiyeceklerin cins ve yapısına göre doğrudan veya bulundukları kabın üzerine gerdirerek kaplandığında kokuların ortama yayılmasını ve birbirine karışmasını önlüyor. Streç film ayrıca bakteri oluşumunu ve gıdalara bulaşmasını da engelliyor.

Koroplast ilklere imza atmaya devam ediyor

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, Türk tüketicisini 80’li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 34 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, AR-GE yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.