Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler PAGDER, yüksek maliyetli arızalar ve sorunların verimli çözümü için eğitim düzenliyor

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

PAGDER, yüksek maliyetli arızalar ve sorunların verimli çözümü için eğitim düzenliyor

PAGDER, plastik sektörüne yönelik eğitimlerine, imalatçılara maliyet avantajı sağlayacak önemli bir etkinlikle devam ediyor. 

Ekstrüzyon alanında dünyanın en saygın isimlerinden biri olan, birçok ülkede 200’e yakın konferans seminer veren; bu alanda yazdığı kitapları “ders kitabı” olarak okutulan Dr. Chris Rauwendaal, PAGDER’in düzenlediği Ekstrüzyonda Sorun Giderme Semineri’nde konuşmak üzere Türkiye’ye geliyor. 

Rauwendaal, PAGDER’in 8 -9  Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul’da Hilton Worldwide Conrad Otel’inde düzenleyeceği “Ekstrüzyonda Sorun Giderme Semineri”nde eğitim verecek.

PAGDER (Plastik Sanayicileri Derneği), plastik sanayisinde en yüksek maliyetlerden birine yol açan ekstrüzyon sorunlarına yönelik bir eğitim semineri düzenliyor.  Sanayicilere ve profesyonellere yönelik düzenlenecek “Ekstrüzyonda Sorun Giderme Semineri”nin konuşmacısı ise,  yazdığı kitaplar “ders kitabı” olarak okutulan ve bu alanın en saygın isimlerden olan Dr. Chris Rauwendaal olacak.

PAGDER organizasyonuyla, 8-9 Nisan tarihlerinde, İstanbul’da Hilton Worldwide Conrad Otel’inde, Türkçe simültane tercüme hizmeti verilerek gerçekleştirilecek seminerde, Dr. Chris Rauwendaal eğitim verecek. Rauwendaal, dünya çapında 200’e yakın seminer / konferans veren ve çalışmaları, tüm dünyadaki plastik işleme makineleri üreticileri, kullanıcıları için bir başvuru, referans kaynağı olarak kabul ediliyor.

Seminer yakın coğrafyadan da ilgi görüyor / Avrupa’nın ekstrüzyon alanında bu yıl en prestijli organizasyonlarından biri!

Dr. Rauwendaal tarafından ekstrüzyon süreçlerinde yaşanan sorunların hızlı ve verimli çözümüne yönelik önemli bilgilerin katılımcılarla paylaşılacağı semineri değerlendiren PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, “PAGDER olarak; sektörümüze yönelik, ihracata dönük, pazarlama faaliyetleri için yol gösterici, fayda sağlayıcı içeriklerle sık sık birçok eğitim, seminer düzenliyoruz. Karar alıcılar ve kamuoyu nezdinde kurumsal iletişim yönünde kapsamlı ve saygın çalışmalar yürütüyoruz. Yerli makine üreticilerimiz, kullanıcılar için büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu seminerimizi düzenlemekten ve bu konunun duayeni olan Dr. Rauwendaal’ı Türkiye’ye davet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Ekstrüzyonda Sorun Giderme Semineri”nin plastik sektörü için somut kazanç sağlayacak bir eğitim olduğunun altını çizen Semerci, “Ayrıca, Dr. Chris Rauwendaal tarafından Türkiye’de seminer verilmesi Avrupalı plastik işleme makine üreticileri nezdinde prestijli bir iş… Seminere sadece ülkemizden değil, başta Almanya, Avusturya, İtalya, İsviçre olmak üzere tüm Avrupa’dan, Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler, İran, Suudi Arabistan, Çin, Hindistan ve Körfez ülkelerinden de plastik işleme makinası sektöründe faaliyet gösteren temsilciler katılacak. Eğitim odaklı bu seminer ile makine üreticilerimizin, kullanıcı kişi ve firmalarımızın bilgi ve birikimi artacak;  sektör mensuplarımıza bu değerli bilgilere erişim fırsatı sağlamaktan dolayı mutluyuz“ dedi. 

PAGDER tarafından organizasyonu yapılan etkinliğin katılım ücretleri yurtdışına organize edilen aynı seminerlere kıyasla yarı yarıya daha uygun maliyetli. Üstelik ulaşım, konaklama ve süre kaynaklı fırsat maliyetleri de düşünüldüğünde Amerika’lı eğitmenin İstanbul’da organize edilecek seminerine yoğun katılım olması bekleniyor. 

Dr. Rauwendaal’den büyük maliyet avantajı sağlayacak “Ekstrüzyonda Sorun Giderme Eğitimi”

Dr. Chris Rauwendaal’ın konuşmacı olarak yer alacağı seminer, ekstrüder ile çalışan her teknik personelin sorun giderme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Sektörün en yüksek maliyetli kalemlerinden biri olan ekstrüzyon sorunlarının efektif ve sistematik bir şekilde çözülmesi için yöntemlerin örnek olaylarla anlatılacağı eğitimde; polimer bozunmasına yönelik olarak, ekstrüzyon süreçlerinde bozunmayı azaltma ve her bir düzensizlikte alınabilecek önlemler, çözüm yolları da katılımcılara anlatılacak. Seminerde, bazı katılımcıların paylaştığı örnek niteliği taşıyabilecek gerçek sorunlara da Rauwedaal tarafından çözüm önerileri getirilecek. 

Dr. Chis Rauwendaal kimdir?

Ekstrüzyon alanında dünyanın saygın isimlerinden Dr. Chris Rauwendaal, tüm dünyadaki plastik işleme makineleri üreticileri için bir başvuru ve referans kaynağı olarak kabul ediliyor. Rauwendaal’ın kendi alanında “en çok satanlar” listesinde yer alan yayınları, Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde yıllardır “ders kitabı” olarak okutuluyor.  Dünyanın gelişmiş ülkelerinde 200’e yakın seminer / konferans etkinliği gerçekleştiren Dr. Chris Rauwendaal’ın ekstrüzyon alanında 7 kitabı, 6 ödülü, 9 patentli ürünü, 100’e yakın makalesi ve kitap bölüm yazıları bulunuyor.