Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Maguire Avrupa’nın yeni Türkiye temsilcisi Hastek oldu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Maguire Avrupa’nın yeni Türkiye temsilcisi Hastek oldu

TAMWORTH, STAFFORDSHIRE, UK, 6 Ocak 2015: Hastek Plastik Sistemlerinin, plastik işletme yardımcı ekipmanları üreticisi Maguire firmasının Türkiye temsilcisi alarak belirlendiği bugün itibari ile Maguire Avrupa satış müdürü Chris Crittenden tarafınca anons edildi.

Hastek, firmanın Türkiye’deki satış, teknik servis ve yedek parça stok (Maguire® gravimetrik dozajlama sistemleri, likit dozajlama sistemleri, vakum kurutucuları, emicileri ve benzer ürünleri ve yazılımları) desteğini gerçekleştirecektir. Hastek, Maguire cihazlarının enjeksiyon ve ekstrüzyon alanındaki uygulama eğitimlerini almıştır.

“Hastek firması uzun yıllar sonucunda kazanmış olduğu saha ve uygulama tecrübesi ile Türk Plastik Üreticilerinin ihtiyacı olan cihaz seçimi, cihaz çalıştırma ve uygulama mühendisliği desteğini verebilecek yegane firmalardan biridir” yorumunu getiren Crittenden şöyle devam ediyor  “Özellikle fabrika otomasyonu konusunda anahtar teslimi çözümler sunan Hastek, bu özelliği ile Maguire müşterilerinin en verimli çözüm ortağı olabilecektir.”

Türkiye’nin ilk vida/kovan ve enjeksiyon makine imalatçılarından olan Hasmak firmasının kardeş  firması olarak 1998 yılında faaliyete başlayan Hastek, sektöründe dünyaca ünlü plastik makine ve ekipman üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. Istanbul’da 1500 metrekare ofis ve gösteri merkezi bulunan Hastek, 2000 metrekare alana sahip diğer depo ve stoklama alanı sayesinde müşterilerine hızlı ürün tedariği sağlayabilmektedir. İzmir ve Konya’da bölge müdürlükleri olan firmanın satış ve teknik servis ağırlıklı 40’ı aşan personeli bulunmaktadır.