Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Mondelez Türkiye’nin üç markası ‘Ambalaj Ay Yıldızı’ seçildi

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Mondelez Türkiye’nin üç markası ‘Ambalaj Ay Yıldızı’ seçildi

Bu yıl beşincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Falım Zarf Paketi ‘Gıda Kategorisi’nde ‘Bronz Ödülü’ne değer bulunurken, Jacobs French Press ve İstanbul Kupa Promosyon ürünleri ‘Satış Noktası Sergileme Kategorisi’nde, First Sensations ambalajı ise ‘Grafik Tasarımı Kategorisi’nde ‘Yetkinlik Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’nin sakız, şeker, hediyelik ve ikramlık kategorilerinde pazar liderlerinden biri olan Mondelez Türkiye’nin Falım, Jacobs ve First markaları, “Ambalajın Oscar’ları” olarak nitelendirilen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda üç ödül sahibi oldu. 

192 ambalajın, 9 farklı kategoride değerlendirildiği yarışmada Falım, Jacobs ve First markalarıyla 3 ödül birden kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mondelez Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Emiroğlu, “Gerek pazarlama ve yönetim, gerekse fabrika ve tedarikçi ayağında çok profesyonel ekiplerle, çok iyi zaman yönetimiyle ortaya çıkan bu örnek çalışmaların ödüle layık bulunması ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi” dedi.

Falım’ın çok beğenilen Zarf Paketi artık ‘Bronz’ ödüllü…

Orhan Irmak Tasarım imzalı yeni Falım Sakız Zarf Paketleri, klasikleşmis Falım paketlerine yenilikçi ve modern bir yorum getirdi. Falım, yeni ambalajıyla bir yandan kendi özünden uzaklaşmamayı hedeflerken, diğer yandan da tüketicisine daha modern ve pratik bir kullanım imkanı sunmayı amaçladı. 

Canlı ve renkli paketleriyle tüketicisinin gözünde farklılaşmayı başaran Falım, ana rengi olan özel lacivert tonu korurken, içerdiği aromaya göre değişen farklı renkleri de paketine yansıttı. Altın renk damla sakızı varyantını simgelerken, orman meyveleri varyantı için mor, nane aroması varyantı içinse yeşil renk aileye eklendi. Bunların dışında Falım’ın vazgeçilmezlerinden olan logosu, yıldızı, diş dostu logosu da Falım’ın tüketicilerine sunduğu yeni zarf paketlerinde yer almaya devam etti.

Satış Noktası Sergileme, Sunum ve Muhafaza Ürünleri kategorisinde Jacobs Frenchpress, ve Jacobs İstanbul Promopack Ambalaj tasarımları ‘Yetkinlik’ ödülüne layık görüldü. 

First Sensations’ın Lezzet & Eğlence vurgusu ile Yenilenen Tasarımı da Grafik Tasarımı Kategorisinde Yetkinlik ödülünü almaya hak kazandı.