Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler 3M Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri ile sektörün gelişimine destek veriyor

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

3M Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri ile sektörün gelişimine destek veriyor

 

3M Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar İş Grubu, üretim tesisi ziyaretleri yaparak 3M Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri düzenliyor. Seminerler ile baskı sürecinde verimliliğin ve kalitenin artırılması, baskı makinelerindeki son trendler, montaj teknikleri ve sık yaşanan baskı problemleri gibi konularda sektörü bilgilendirerek, teknik gücü, ürün ve çözümleriyle müşterilerinin katma değer yaratmasına yardımcı oluyor.

Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri

3M Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar İş Grubu, Mayıs ayında gerçekleştirdiği 3M Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri ile Gaziantep, İzmir, Konya ve İstanbul’da bulunan ambalaj sanayisinin önde gelen firmalarını kendi üretim tesislerinde ziyaret etti. Flexo Baskı Teknikleri Seminerleri ile 15’ten fazla firmada, 150’den fazla kişiyle buluşan 3M, müşterilerinin katma değer yaratmasına yardımcı olan teknik gücü, ürün ve çözümlerini paylaştı.

3M Flexo Baskı Teknolojileri Global Teknik Müdürü Ann Michaud ve 3M Türkiye Baskı Teknolojileri Uzmanı Esra Ergün’ün birlikte verdikleri seminerlerde, baskı sürecinde verimliliğin ve kalitenin artırılması, baskı makinelerindeki son trendler, montaj teknikleri ve sık yaşanan baskı problemleri ile 3M’in baskı teknolojileri alanında sunduğu inovatif ürün ve çözümler hakkında konuşuldu. Katılımcıların sordukları sorularla seminer, interaktif bir hal aldı.

3M flexo klişe montaj bantlarıyla, baskı sürecinde karşılaşılan temel zorluklara çözüm sunuyor. 3M E ve EH-Serisi, kaliteli astarı ve mikrokanalcık teknolojisi sayesinde montaj sırasında hava kabarcıkları oluşmasını engelliyor; böylece hem baskı kalitesi hem de verimlilik artıyor. Daha hızlı çalışan baskı makinelerini kullanmanın yükselen bir trend haline geldiği sektörde, bu makinelerle baloncuksuz montaj yapabilmenin önemi de artıyor. Kabarcık oluşmadan montaj yapabilmek, tutarlı bir görüntü ve düzgün baskı yüzeyi sağlayarak yeni klişe teknolojilerinin faydalarını maksimize ediyor.