Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Gıda Konferansı 2. kez profesyonelleri ağırlıyor

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Gıda Konferansı 2. kez profesyonelleri ağırlıyor

 

22 Nisan 2014 tarihinde, 2.si düzenlenecek olan Gıda Konferansı, sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor.

Eventuum Organizasyon tarafından, Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan 2. Gıda Konferansı, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor.

Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta “think-tank” yapacak.

Gıda sektörü ve temas halindeki diğer sektörlerle birlikte, mevcut durum, sistem ve teknolojiler, son gelişmeler, pazar dinamikleri ve beklentilerin konuşulacağı konferans, ekonomik ve ticari açıdan katma değer sağlayacak konularla birlikte sektörün önde gelen firmalarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getiriyor. 

Gıda sektörü lider firmalarının katılımı ile sektör buluşma noktası olacak konferansa tüm profesyoneller davetlidir.

Gıda Konferansı ile birlikte doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurabilir, firmanızı ve faaliyetlerinizi ifade etme şansı bulabilir, kurumsal görüntünüzü arttırabilir ve B2B fırsatları yakalayabilirsiniz.