Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Equiplast 2014’ün temsilcisi PAGDER oldu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Equiplast 2014’ün temsilcisi PAGDER oldu

 

Türk Plastik Sektörünün global pazardaki etkinlik ve bilinirliğini artırma hedefiyle çalışmalarını sürdüren PAGDER, dünyanın en önemli plastik ve kauçuk fuarlarından Equiplast 2014’ün Türkiye temsilcisi oldu. 

Üç yılda bir düzenlenen Equiplast, dünya plastik sektörünün ilgiyle takip ettiği fuarların başında geliyor. 2011 yılında 60 ülkeden 2 bin 150 firmanın katılımcı olarak yer aldığı fuarı, yaklaşık 38 bin kişi ziyaret etti.

Equiplast, fuarın yanı sıra plastik sektörünün dünü, bugünü ve geleceğine projeksiyon tutan teknik seminerleriyle de ilgi topluyor. Dünyanın dört bir yanından akademisyenler ve sektör mensuplarını bir araya getiren seminerler, sektörde gündem yaratıyor.

Türk plastik sektörünün dünya pazarındaki payını artırma ve ülkemize daha fazla katma değer yaratma misyonuyla çalışmalarını sürdüren Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), bu sene 17’incisi düzenlenen Equiplast 2014’ün Türkiye temsilciliğini üstlendi. 2011 yılında yaklaşık 38 bin kişinin ziyaret ettiği fuar, bu sene 30 Eylül-3 Ekim arasında yapılacak. Fuar, Akdeniz’in en önemli ekonomik, sosyal ve kültürel başkentlerinden biri olan Barcelona’da gerçekleştirilecek. 

60 ülkeden 2.150 marka firma katılımı!

Üç yılda bir düzenlenen fuarda 2011 yılında 60 farklı ülkeden 2.150 firma yer almış, 37 bin 825 kişi de fuarı ziyaret etmişti. Bu sene 17’inci defa yapılacak olan Equiplast 2014 fuarı, 30 Eylül-3 Ekim arasında İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek.

Fuarda şu başlıktaki ürünler sergilenecek: “Hammadde ve Katkı Malzemeleri; Makina, Ekipman ve Otomasyon Sistemleri; Kalıplar, Plastik Mamuller ve Yarı Mamuller; Ölçüm, Kontrol ve Otomasyon Sistemleri; Donanım ve Yazılım; Çevre, Geri Dönüşüm, Sanayi ve İş Güvenliği; Ar-Ge ve İnovatif Ürünler”