Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Entek Teknoloji ve EÄŸitim teknik eÄŸitimlere devam ediyor

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Entek Teknoloji ve EÄŸitim teknik eÄŸitimlere devam ediyor

Türkiye’nin teknik eğitim konusunda önde gelen firmalarından olan Entek Teknoloji ve Eğitim  20-21 Şubat 2014 tarihleri arasında mekanik eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. 

Eğitimlerinde ISO kalite sürecini uygulayan Entek Teknoloji ve Eğitim, Türkiye endüstrisinin önde gelen firmalarının katılımcılarına eğitim öncesi yaptığı ön test sınavı ile katılımcının sahip olduğu bilgi seviyesi ölçülerek ihtiyaçları belirlendi. Verilen testin cevaplanması sonucunda ve katılımcıların eğitimden beklentileri de göz önüne alınarak eğitimde önem verilmesi istenilen içerikler oluşturuldu.

GOSB Teknopark eğitim salonunda gerçekleştirilen mekanik eğitiminin ilk günü rulman konusunda katılımcıların karşılaştığı sorunları da içeren giriş seviyesindeki bilgiler katılımcıya aktarıldı. Eğitimin ikinci gününde bağlantı elemanları, hareket iletim elemanları ve sızdırmazlık elemanları ile ilgili çalışma prensipleri, çeşitleri, yaşanılan arızalar ve montajda dikkat edilmesi gereken hususlar katılımcı ile paylaşılarak eğitim tamamlandı.

Entek Teknoloji ve Eğitim, eğitim sonunda katılımcı firmalar için hazırladığı raporda, eğitim öncesi ve sonrası yapılan testler ile katılımcıların kazandığı bilgi seviyesiyle beraber eğitim sonu değerlendirme anketi ile geri bildirim sağlandı.

Eğitimden 6 ay sonra eğitimin işe dönüşü (ROI) analizi yapılarak eğitimde kazanılan bilgi ve becerilerin geçen 6 ay sürede ne kadar işe yansıdığı test, anket ve yüz yüze görüşmeler sonucu tespit edilerek katılımcı firmaların ilgili departmanlarına rapor edilecektir.

Entek Teknoloji-2014 1.Yarıyıl Seminer Takvimi

 Verimli Üretim Teknikleri Seminerleri

 Enerji Verimliliği Seminerleri

 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Seminerleri

 Bakım Seminerleri

 Teknik Seminerler

Entek Teknolojileri-2014 1.Yarıyıl Eğitim Takvimi

 Pnömatik Teknolojisi

 Hidrolik Teknolojisi

 PLC ve Otomasyon Teknolojisi

 Haberleşme Teknolojisi

 Otomasyon Teknolojisi

 Mekanik Teknolojisi

 Elektrik, Elektronik