Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Ipack Ambalaj Fuarı 29. yılında

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Ipack Ambalaj Fuarı 29. yılında

 

Ambalaj ve gıda işleme sektörleri, Ipack 2014 fuarı ile 29. kez 04–07 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da bir araya geliyor.

29. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2014, 22. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri Teknolojileri ve IngredientsTurkey Gıda Katkı Maddeleri Özel Bölümü ile eşzamanlı olarak gerçekleştirilecek. Bu durum ortak sinerji yaratarak gıda ve ambalaj sektörlerinin gelişimi ve yeni pazarlara açılmasında büyük avantajlar yaratacak. Katılımcı ve ziyaretçiler,  potansiyel iş ortaklarıyla geniş bir platformda sektörün durumunu değerlendirme, yenilikleri ve fırsatları paylaşma, sektörün gündemini belirleme fırsatı bulacaklar. 

Dünyanın önde gelen uluslararası ticaret fuarları organizatörlerinden olan ITE Group, büyümekte ve gelişmekte olan pazarlarda ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörü fuarları üzerine uzmanlaşmıştır. Azerbaycan, Rusya, Sibirya, Özbekistan ve Kazakistan gibi ülkelerde ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörü fuarlarını başarıyla organize eden ITE  Group, PACK markasını ve gücünü İstanbul fuarına da taşıyor. 

Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörünü 29 yıldır bir araya getiren Ipack 2014, Worldfood ve Ingredients Turkey Özel Bölümü ile birlikte bu yıl da sektörün önde gelen 500’ün üzerinde firmasına ve yaklaşık 1000 markaya ev sahipliği yapmayı hedefliyor. 

29. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı Ipack 2014, 04–07 Eylül 2013 tarihleri arasında 4 gün süresince 18 yaşından büyük, ambalaj, paketleme ve gıda işleme konusunda ihtisas sahibi profesyonel ziyaretçilere açık kalacak.