Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler “Ekonomik çöp torbaları ile sızıntısız, kötü kokusuz temizlik”

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

“Ekonomik çöp torbaları ile sızıntısız, kötü kokusuz temizlik”

 

Cook Sedat Tahir A.Ş. mutfağınızda işleri kolaylaştırmak amacıyla yeni ve kullanışlı ürünler tasarlamaya devam ediyor. Ekonomik Çöp Torbaları tamamen tüketici ve çevre dostu olarak tasarlandı.

COOK’un Ekonomik Çöp Torbaları serisindeki bütün ürünler uygun fiyatlarıyla tüketici dostu olmanın yanı sıra ekolojik dengeye duyarlı dönüştürülebilirlik özelliğine sahip polietilenden co-extrüzyon teknolojisi ile üretildi. Dayanıklı, su ve koku sızdırmayan özellikteki seride Küçük (40x50 cm), Orta (55x60 cm), Büyük (65x70 cm), Battal (72x95 cm), Jumbo Boy (80x110 cm) ebatları ve büzgülü modellerinde Limon Kokulu ve Çilek Kokulu seçenekleri mevcuttur. 

27 ülkeye ihracat yapıyor

1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10,000 m2’lik kapalı alanına taşımıştır. Sedat Tahir A.Ş. ülkemize: 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında yağlı pişirme kağıdını ilk getiren ve tanıtan firmadır. Kurulduğu yıldan bu yana vazgeçilmeyen kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede karşılayabilme ilkesi ile çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam etmektedir.

Sedat Tahir A.Ş. geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye ve dünyada 27 ülkeye yaptığı ihracatlar ile geniş hizmet yelpazesini her geçen gün daha ileriye taşımaktadır.