Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler “COOK’tan damağınıza uygun özel lezzetler”

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

“COOK’tan damağınıza uygun özel lezzetler”



Fırınınızdan yükselen enfes kokuların misafirlerinizi cezbetmesini istemez misiniz? Kısa zamanda müthiş lezzette yemekler yapmanıza yardım eden COOK Fırın Torbası ile, tavuk, balık, hindi, et, sebze, evde hangisi varsa, canınız hangisini çekiyorsa, pratik bir şekilde gayet leziz bir yemek elde edebilmeniz işten bile değil. Üstelik bulaşık probleminiz minimuma indiriliyor. COOK Fırın torbası paketlerinde yer alan tariflerle gurme lezzetlere geçmeniz bile mümkün.

Sofranızdaki lezzeti garantileyin!

COOK Fırın Torbası ile yemeklerinizi kendi buharı ve suyunda vitamin, tat ve kokularını kaybetmeden pişirebilirsiniz.

COOK Fırın Torbası:

  •  200°C’ ye dayanıklıdır
  •  Gıdaya ve tepsiye yapışmaz. Fırınınız ve tepsiniz temiz kalır.
  •  Kızartmalardaki sürekli çevirme işlemi ortadan kalkar.
  •  Hazırlanırken yağ ilavesine gerek kalmaz.
  •  Doğal tat ve kokular ile besleyici madde ve vitaminleri muhafaza eder.
  •  Pişirme süresini kısaltır.

Hindi gibi büyük kümes hayvanları için 45×50 cm ölçülerinde, tavuk, et ve balık için 25×38 cm ölçülerinde üretilen COOK Fırın Torbalarını tercih edebilirsiniz. COOK size özel müthiş yemekler yapmanıza yardım edecek 2 çok özel tarifi de ürünle beraber hediye ediyor.

Fırın torbası ile yapabileceğiniz diğer yemek tariflerini öğrenmek için www.cookmutfagi.com ’u ziyaret edebilirsiniz.

COOK-Sedat Tahir A.Ş. 

1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10,000 m2‘lik kapalı alanına taşımıştır. Sedat Tahir A.Ş. ülkemize: 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında yağlı pişirme kağıdını ilk getiren ve tanıtan firmadır. Kurulduğu yıldan bu yana vazgeçilmeyen kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede karşılayabilme ilkesi ile çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam etmektedir.

Sedat Tahir A.Ş. geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye ve dünyada 27 ülkeye yaptığı ihracatlar ile geniş hizmet yelpazesini her geçen gün daha ileriye taşımaktadır.