Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Article Haberler Mitsubishi Electric Türkiye’nin Scada eğitimine ilgi çok yoğun!

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Mitsubishi Electric Türkiye’nin Scada eğitimine ilgi çok yoğun!

 

Mitsubishi Electric Türkiye’nin, mühendislik ihtiyaçlarının tamamını karşılayan ve aynı zamanda mühendislik maliyetlerini düşüren otomasyon platformu Mitsubishi Automation Process Suite-MAPS‘i tanıtan eğitimleri büyük ilgi görüyor.

Gerçekten de Mitsubishi Automation Process Suite-MAPS, Proses Dizaynı-Teknik Dizayn-Otomatik oluşturulan SCADA Projesi-Otomatik oluşturulan PLC Projesi-Devreye Alma ve Bakım zinciri ile;

1) Hazır Modüler Yağı ile standartlaşmış projelendirme

2) Otomatik olarak oluÅŸturulan PLC ve SCADA projeleri

3) Sistem ömrü boyunca yönetim konularında benzersiz avantajlar sunarak bu ilgiyi hak ediyor.

Mitsubishi Automation Process Suite-MAPS, otomasyon çözümlerinin tüm kullanım döngüsünü kapsayan bir mühendislik aracı. Geliştirme ve entegrasyon aşamalarından başlayan yararları var. MAPS ayrıca, verileri entegre etmeyi kolaylaştırıyor ve kullanıcıların bakımları kendilerinin yapmasına olanak sağlıyor. Program, önceden tanımlanmış ama kullanıcı tarafından yeniden yapılandırılabilen PLC fonksiyon blokları ile uluslararası S88 ve S95 standartları temelinde SCADA grafikleri kullanıyor. 

Bu standartlaşma, MAPS’in zamandan tasarruf özelliğine ek olarak, otomasyon projelerini geliştirme, test etme ve devreye alma giderlerini de azaltıyor. Impot Fonksiyonu hem SCADA hem de PLC projeleri için kullanıcı arabirimlerinin hızlı ve kolay yapılandırılmasına olanak tanıyor. Sonuç olarak MAPS, global değişkenlerin alışverişi için merkezi bir veri tabanı kullanarak, veri kayıtlarında oluşabilecek yanlışlıkların tekrarını imkansız hale getiriyor.