Saturday, Sep 21st

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Article Ürünler Gıda ve içecek sektörüne uygun yıkanabilir sensörler

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Gıda ve içecek sektörüne uygun yıkanabilir sensörler

 

Turck 75mm algılama mesafesiyle güçlü Q80 uprox+ yaklaşım sensörünü sunar.

Turck başarılı uprox+ sensör serisini sıvı temaslarına karşı dayanıklı güçlü Q80 gövdedeki ürünüyle devam ettiriyor. Non-flush  endüktif sensor  tüm metalleri 75mm gibi yüksek bir algılama mesafesinden aynı şekilde algılıyor. Yan yana montaj yada non-flush özellikli montaj hallerinde sensör algılama hassasiyetini montaj şartlarına göre kendisi ayarlar. Bu hassasiyet dercesiyle Q80WD geniş bir uygulama aralığı için uygundur. Kullanıcıya değişim aralığını verimli olarak azaltma imkanı verir. Turck M12 4pin Konnektörlü ve NO/NC  PNP çıkışlı bir sensor sunmaktadır.

Q80, yürüyen bant üzerinde teneke kutu kontrolü, yıkanabilir ortamlarda malzeme aktarımı sırasındaki algılamalar, demiryolu gibi zorlu ortam koşulları vb. birçok uygulama alanıne sahiptir.

80mm dikdörtgen gövdesiyle birlikte IP68/IP69K şartlarını sağlayan tek sensor olan Q80, FDA uyumlu gövdesi ,yüksek basınç ve zorlayıcı temizleme şartlarına dayanımıyla aynı zamanda  gıda ve içecek sektörü için de uygundur. Robust ve tamamıyla korunaklı gövde yapısı yoğun sulu ortamlarda ve tüm dış ortam uygulamalarınız da kullanabilmeyi yanında getirir.

Turck Otomasyon