Saturday, Sep 21st

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Article Ürünler Nissei ASB’den ısıya dayanıklı PET kavanoz üretimi yapan HSB-2M modeli

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Nissei ASB’den ısıya dayanıklı PET kavanoz üretimi yapan HSB-2M modeli

 

Erensoy Gıda ve Ambalaj Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti olarak, biz 1926’dan beri, 3 nesildir Türkiye’de temsilcilik yapan bir firmayız. 1950 yıllardan beri Türkiye’de gıda ve içecek sektörüne çeşitli yatırım makineleri konusunda hizmet vermekteyiz. 

Firmamız 1994 yılından beri Nissei ASB (Japonya) firmasının Türkiye, temsilciliğini de yapmaktadır. Nissei ASB firması 1978 yıllından itibaren direkt hammaddeden enjeksiyon strech şişirme yöntemi ile PET, PC ve PP şişe, damacana ve kavanoz üreten makineleri imal etmektedir.

Nissei ASB firması geçtiğimiz Ay Düsseldorf’da düzenlenen K 2013 fuarında,  ASB ilk kez görücüye çıkardığı ve yoğun ilgi gören HSB-2M modeli makinesinde, 4 lt kapasiteye kadar 110 mm’lik boyun ölçüsüne sahip, 95 ºC ısıya dayanıklı PET kavanozları üretebiliyor. 

Bu makinede üretilen ısıya dayanıklı PET kavanozları hem sıcak dolum uygulamalarına hem de reçel, turşu, makarna sosları vb. ambalaj içinde pastörize olması gereken ürünler için uygun olmaktadır. Bu makine ile sektör tarafından ihtiyaç duyulan en geniş boyun ölçüsüne sahip -110 mm- kavanozları da üretebilmek mümkün olmaktadır.  Mevcut HSB-6M modeli -6 gözlü üretim ile 350 ml’ye kadar 63 mm’lik boyun ölçülerine sahip kavanoz üretimi yapabilen model- ile birlikte, ASB, müşterilerini ısıya dayanıklı PET kavanozlar konusunda da çok geniş bir ürün yelpazesi seçeneği sunarak memnun etmeyi başarmaktadır.

Erensoy Gıda