Saturday, Sep 21st

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Article Ürünler RPC’den daha büyük plastik bardak

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

RPC’den daha büyük plastik bardak

 


KLIX, İngiltere’nin bardağı içinde otomat çözümü sunan Mars İçecekleri ve RPC’den yeni daha büyük bardak, TEDECO-Gizeh arasındaki yakın çalışma ortaklığının sonucudur.

İki tarafın Mars’ın planlarına karşılık olarak yeni tasarlanmış büyük bir bardak kullanarak pazara heyecan verici yeni içki tatları başlatmak için bardak gelişiminde işbirliği yaptı.

Operatörlerin kendi ekipmanlarını yükseltmek veya değiştirmek zorunda kalmadan başarılı standart bardakların yanında yeni boyutu dahil ederek, mevcut satış makinesi özellikleri ile tam bir geriye dönük uyumluluk sunarken yeni fincan ek olarak %20 hacim sağlar. Büyük bardak tanıtımı artık tüketicilerin kahve ve özel içecekler aralığında daha geniş bir seçenek sunuyor.

Özel tasarlanmış bardak kolay ve rahat kullanım için ve KLIX logosunun kabartma olarak yer aldığı bir yivli merkezi alanına sahiptir. RPC TEDECO-Gizeh projenin müşterinin sıkı kalite gereksinimlerini sağlamak için Mars İçecekler ile yakın çalışarak dar zaman çizelgeleri içinde tamamlanmıştır. 

Mars İçecekler ‘Ticaret Müdürü Julian Barker, “Mars İçecekler RPC ile uzun soluklu bir ilişki vardır ve şirketin sürekli mükemmel kalite ve teslimat performansı yanı sıra yenilik yeteneğini göstermiştir.” şeklinde yorumlar. 

“RPC’nin bu nedenle yeni bardak projesi ve başarısı için ideal bir ortak olduğunu ve doğru seçimi yaptığımızı pazardan aldığımız olumlu tepkiler gösterdi.”

RPC/İngiltere