Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Technology Yeni serbest düşüş metal ayırıcı: Sesotec, RAPID PRO-SENSE 6

Yeni serbest düşüş metal ayırıcı: Sesotec, RAPID PRO-SENSE 6

Daha az personel gideri ile artan çalışma süresi sayesinde daha fazla katma değer

Sesotec'in RAPID PRO-SENSE 6 serbest düşüşlü metal ayırıcı serisi, plastik endüstrisinde, özellikle granül ve kompound üreticileri için metallerin güvenilir bir şekilde algılanmasını ve üretim prosesinden ayrılmasını garanti ediyor. Yeni metal ayırıcı, kalite güvencesi ve aşındırıcı malzeme içeren uygulamalar için de uygun performans gösteriyor. Yüksek bir algılama doğruluğuna sahip olan model, metal parçacıkların neden olduğu şikâyetlere karşı koruma sağlayabilmesi ile birlikte kayıt defteri işlevi de tam izlenebilirlik sağlıyor. Böylece sabit yüksek ürün kalitesi garanti ediliyor.

Plastik uygulamalar için Sesotec metal ayırıcılar her gün gelen ürün kontrolü, üretim kontrolü ve giden ürün kontrolü gibi birçok iş bölümünde performansını kanıtlıyor. RAPID PRO SENSE 6, müşteri gereksinimlerine göre özel olarak uyarlanabilen 50 ila 250 milimetre arasında değişen bir açıklık boyutu ile karakterize ediliyor ve örneğin, gevşeyebilecek ürünle temas eden herhangi bir conta içermediği için aşınmaya dayanıklı tasarımıyla öne çıkıyor. 

RAPID PRO-SENSE 6, kompleks kurulum durumlarında da aletsiz temizlemeye izin verdiği için daha yüksek proses güvenilirliğine de katkıda bulunuyor. Bu nedenle metal ayırıcı, sık renk değişimine ve/veya kısa temizleme aralıklarına ihtiyaç duyan bileşik üreticileri için ideal kullanım imkanı sunuyor. İç kısmın su ile temizlenmesini sağlayan opsiyonel yıkama nozulları metal ayırıcının bir diğer öne çıkan özelliği arasında yer alıyor. Kısa temizlik süreleri çalışma süresini ve hat kullanılabilirliğini artırır, personel giderlerini azaltır. Bütün bu özellikleri ile RAPID PRO SENSE 6, firmaların üretim hatlarını daha verimli hale getirmelerine yardımcı oluyor.

Ömer Ozan Uras

Satış & Proje Mühendisi

Somplast Plastik