Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Technology FANUC robot ile donatılmış AGV ile yeni nesil kullanım kolaylığı

FANUC robot ile donatılmış AGV ile yeni nesil kullanım kolaylığı

Hafif ve kullanımı kolay FANUC cobotları ile donatılmış AGV, otomasyonun en karmaşık süreçlerini basite indirgiyor.

Bilgisayarlı sayısal kontrol ekipmanı geliştirmede uzun yıllara dayanan bir deneyim ve geniş ürün portföyüyle üretim makineleri için fabrika otomasyonunda 360 derece hizmet veren FANUC, Otomatik Yönlendirmeli Araç (AGV) ve Otonom Mobil Robotlar (AMR) için sunduğu robot ve kolaboratif robotlar ile üretim ve depolama ortamında büyümeye devam eden dinamik mobilite ihtiyacına çözüm ortağı oluyor. FANUC robotları ile donatılmış Mobil Robot Platformları, sabit uygulamalara kıyasla robotik ekipmanların hızlı bir şekilde yerleştirilmesine ve daha iyi kullanılmasına izin veriyor. Düşük hacimli-yüksek karışımlı iş atölyeleri için robotik otomasyonu göz önünde bulunduran AGV Robotlar, karmaşık üretim süreçlerinin zorluğunu yüksek verimliliğiyle minimum seviyeye düşürüyor.

Birden fazla iş istasyonunda transfer esnekliği

Endüstriyel mobil robotlar olarak da bilinen AGV, üreticilere robotu birden fazla iş istasyonunda çalışmak üzere transfer etme esnekliği sağlıyor. Programlaması kolay, kompakt ve hafif FANUC CRX kolaboratif robot monte edilmiş AGV, robotik makine yükleme-boşaltma, parça transferi, raf toplama, depolama, montaj, genel malzeme taşıma, parça denetimi gibi fonksiyonel birçok uygulamada görev alıyor. Entegre olarak çalışması, kolay kullanılabilir olması ve hızlı devreye alınmasıyla iş çözümlerinde avantaj sağlıyor. 

Kolaboratif çalışma sürecinde ek yetenekler sağlıyor

İstenilen otomasyonu istenilen yere, ihtiyaç olunan zamanda getirmek için otonom bir yöntem sağlayan AGV’ler, hafifliği ve sunmuş olduğu kullanımı kolaylığıyla da süreci potansiyel insan etkileşimi olan mobil uygulamalar için ideal hale getiriyor. İnsan etkileşimini üst seviyeye çıkarmak için, 8 yıl sıfır bakım ve %100 kanıtlamış endüstriyel güvenilirlik özellikleriyle öne çıkan ve aynı zamanda operatör ile güvenli bir şekilde kullanım imkânı sunan FANUC CRX kolaboratif robotu ile donatılmış otonom mobil araçlar, robot-insan işbirliği gerektiren uygulamalar dâhil çeşitli uygulamalarda için yüksek verim ve üstün güvenirlilik sağlıyor.

FANUC