Friday, Sep 20th

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Products Haberler Yenilenen ENOSAD yönetimi, daha da artan bir ivmeyle yola devam edecek

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Yenilenen ENOSAD yönetimi, daha da artan bir ivmeyle yola devam edecek

Endüstriyel Otomasyon Sektörü’nün ilk ve tek çatı kuruluşu Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği - ENOSAD’ın 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Mayıs tarihinde Cevahir Hotel Asia İstanbul’da yapıldı. Dr. Hüseyin Halıcı oy çokluğuyla yeniden ENOSAD Başkanlığı’na seçildi ve daha da artan bir ivmeyle çalışacaklarını belirtti.

Toplantı, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı, ardından Divan Heyeti seçimi yapıldı. Divan Heyeti, ENOSAD Kurucu Başkan Yardımcısı Osman Kurdaş’ın başkanlığında Mustafa Naymanlar ve Turan Türkmen’den oluşturuldu.

Divan Heyeti Başkanı Kurdaş, genel kurula katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek ENOSAD tarihinde ilk kez 2 aday yönetim kurulunun yer aldığı seçimli bir toplantı olmasından dolayı bu genel kurulun önem arz ettiğini belirtti. Her biri son derece saygın üyelerden oluşan ENOSAD’ın bu duruma ulaşmasında kuruluşundan itibaren emeği geçen tüm başkan ve yönetim kurullarına, toplantıya katılanlar huzurunda teşekkür etti ve gündemi okuyarak genel kurulu açtı.

Divan Başkanının gündemi okumasının ardından kürsüye davet edilen 6. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı, açılış konuşmasının ardından geçmiş dönem faaliyetlerini sundu.

Geçmiş dönem Başkanı ve Başkan Yardımcısı Sedat Sami Ömeroğlu, derneğin çalışmalarından bahsetti, kuruluşundan itibaren bugüne kadar emeği geçen tüm yönetim kurulları ve başkanlarına teşekkür ederek gelecek yönetim kurulu ve başkanına başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Hasan Basri Kayakıran da aynı dilek ve temennilerde bulundu.

Yönetim Kurulu faaliyetlerinin oy birliğiyle ibra edilmesi ile toplantının ilk bölümü tamamlandı.

Toplantının 2. bölümünde; yönetim kurulu aday listelerinin oylanması öncesinde, başkan adayları Talat Avcı ve Dr. Hüseyin Halıcı konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Başkan adaylarının gelecek dönem hedeflerini anlatmaları ve yönetim kurulu listelerini açıklamalarının ardından Divan Heyeti Başkanı Osman Kurdaş, başkan adayları Talat Avcı ve Dr. Hüseyin Halıcı’ya teşekkür etti ve sonuç ne olursa olsun derneğin yararına olacağını, kaybedenin de kazanana yardımcı olacağını ve destek vereceğini belirtti.

Oylama sonucunda Dr. Hüseyin Halıcı yeniden ENOSAD Başkanlığına seçildi.

Dr. Hüseyin Halıcı, hedefledikleri projelerini hayata geçirmek amacıyla 2 yıl için tekrar ve daha artan bir ivmeyle çalışacaklarını, bu yeni dönemde yapılacak çalışmalara tüm üyelerin katkı ve desteklerini beklediklerini, üyelerden gelecek önerileri de değerlendirerek sektör adına hep birlikte daha iyi işler yapmaya çalışacaklarını belirtti. Halıcı ayrıca, bu demokratik ortamda birbirine son derece saygılı adayların seçime girdiğini belirterek diğer başkan adayı Talat Avcı’ya da teşekkür etti. Genel kurula katılan ve destek veren tüm üyelere ayrıca teşekkürlerini sunarak bu dönemden sonra gelecek yeni yönetimlere de şimdiden başarılar diledi.

Genel Kurul üyeleri ve divan heyetinin yeni yönetim kurulu ve başkanı tebrik etmesinin ardından Divan Heyeti Başkanı Osman Kurdaş tarafından Genel Kurul Toplantısı sonlandırılarak üyeler akşam yemeğinde ağırlandı.

ENOSAD 7. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulu aşağıdaki gibi belirlendi:

YÖNETİM KURULU

Dr. Hüseyin HALICI (Başkan)

HALICI ELEKTRONİK LTD.ŞTİ.

Yaşar ACAR

AES-ACAR LTD. ŞTİ.

Erkan CİRİT

DACEL LTD. ŞTİ.

Hasan Basri KAYAKIRAN

EMF MOTOR A.Ş.

Sami Özkan DİBEK

ENTEK OTOMASYON LTD. ŞTİ.

Hasan TERZİOĞLU

ENTEK TEKNİK A.Ş.

Tuncay SOYDAŞ

FESTO A.Ş.

Tunç ATIL

HKTM A.Ş.

Yiğit KÜNTAN

MITSUBISHI ELECTRIC TURKEY A.Ş.

Yavuz ÇOPUR

PILZ LTD. ŞTİ.

Mehmet ÖZALP

SCHNEIDER ELEKTRİK A.Ş.