Friday, Sep 20th

Last updateFri, 20 Sep 2024 8am

You are here: Home Products Haberler KOBİ’lere PERYÖN’den ücretsiz “İSG Check-up”

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

KOBİ’lere PERYÖN’den ücretsiz “İSG Check-up”

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) çatısı altında, Vodafone ve Huawei’nin desteğiyle oluşturulan Geleceğe Güvenli Yatırım Platformu, site üzerinden KOBİ’lerin ücretsiz check-up yapmalarını sağlayarak, yasal düzenlemeler doğrultusunda aksiyon almalarına destek oluyor.

KOBİ’lerde iş sağlığı ve güvenliği kültürünü oluşturmak üzere hayata geçirilen Geleceğe Güvenli Yatırım projesi, KOBİ’lere iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili detaylı bilgi sunarak, kılavuzluk yapmayı hedefliyor.

Geleceğe Güvenli Yatırım Platformu, ücretsiz check-up fonksiyonuyla, KOBİ’nin mevcut durum analizini yaparak, eksiklerini tamamlamada ona destek olacak bir danışmanlık sistemi yerine de geçiyor ve KOBİ’nin İSG maliyetini düşürebilmesini sağlıyor. KOBİ’ler, iş güvenliği uzmanı, çalışma alanı risk değerlendirme raporu, acil durum eylem planı, tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı gibi konularda mevcut durumlarını Geleceğe Güvenli Yatırım Platformu aracılığı ile belirleyebiliyor ve birçok konuda ücretsiz destek alabiliyorlar.

PERYÖN, Vodafone ve Huawei tarafından başlatılan Geleceğe Güvenli Yatırım projesi kapsamında, 22 Eylül’de Bursa’da, 9 Kasım’da İzmir’de ve 8 Aralık’ta Ankara’da üç seminer gerçekleştirildi ve çok sayıda KOBİ’ye bilgi aktarımı yapıldı.