Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler Sarten Selanik’te “Kavanoz Kapağı” semineri verdi, ödül dağıttı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Sarten Selanik’te “Kavanoz Kapağı” semineri verdi, ödül dağıttı

Sarten Ambalaj, bölgede tedarikçisi olduğu firmalara yönelik olarak Selanik’te “kavanoz kapakları” konulu bir seminer verdi. Katılımcıların sertifikalarını aldığı etkinliğin ardından bir talihli de İstanbul’da hafta sonu tatili kazandı.

Türkiye ve bölgesinin en büyük entegre ambalaj üreticisi Sarten, Yunanistan’ın Selanik kentinde “kavanoz kapakları” konulu bir seminer verdi.

Kentin ünlü otellerinden Elektra’da, sektörden yaklaşık 40 temsilcinin katılımıyla düzenlenen teknik seminerde, kavanoz kapakları her yönüyle ele alındı. Sarten Ambalaj Kavanoz Kapak Teknik Danışmanı Abubekir Yüksel, etkinlikte bir sunum yaptı.

Katılımcılar, seminerin ardından sertifikalarını Sarten Bulgaristan Genel Müdürü Branimir Mladenov ve Sarten Ambalaj Pazarlama Direktörü Haluk Giray’dan teslim aldı.

Giray, “Kavanoz kapaklarının gıda sektöründe önemli bir yeri bulunuyor. Bu tür etkinlikler sayesinde hem paydaşlarımızla daha yakın ilişkiler kurmuş oluyor, hem de alandaki uzmanlığımızı pazara daha etkili bir şekilde aktarabiliyoruz” dedi.

Seminerin ardından çekilen kura sonucunda, bir katılımcıya gidiş-dönüş uçak bileti dahil olmak üzere İstanbul’da beş yıldızlı bir otelde iki kişilik hafta sonu tatili hediye edildi.

Sarten Ambalaj 

1972 yılında kurulan Sarten, Türkiye’nin en büyük entegre ambalaj üreticisidir. Sarten, gıda sektörüne yönelik ambalajlarının yanı sıra, motor yağları ve kimyasal ürünlerde kullanılan metal ve plastik ambalaj kutuları, aerosol kutuları ve kavanoz kapakları üretmektedir. Sarten, Türkiye’nin haricinde 70 ülkede, yaklaşık 1.500 şirkete ürün tedarik etmektedir. Sarten ülke genelinde 13, yurtdışında ise Bulgaristan ve Rusya’da olmak üzere toplam 15 fabrika ile hizmet vermektedir.