Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler Papağan Kuruyemiş ambalajlarını yeniledi

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Papağan Kuruyemiş ambalajlarını yeniledi

Türkiye’nin en büyük paketli kuruyemiş kuruluşlarından Papağan Kuruyemiş, yeni yüzüyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Ambalajlarını yenileyen Papağan Kuruyemiş, paketleri zipli hale getirerek kullanım kolaylığı sağlarken, ambalajların ön yüzünde de ürün içeriğine vurgu yapan etkileyici görsellik sunuyor.  

Papağan Kuruyemiş’in “2015 Yeni Ambalaj Tasarımları”, 14x19 cm büyük boy ve 13x14,5 küçük boy ölçeğinde hazırlandı. Ambalajlar, açıldıktan sonra ürünün tazeliğini koruyabilmesi amacıyla kilitli torba olarak da bilinen zipli paketler olarak düzenlendi. Ayrıca kolay açma çentikleri eklenerek tüketiciye yönelik kullanım pratikliği sağlandı. 

Sağlıklı atıştırmalık artık bu paketlerde 

Paket tasarımında özellikle ‘sağlıklı atıştırmalık’ vurgusuna değinildi ve mümkün olduğunca ambalajın içindeki ürüne odaklanıldı. Bu amaçla paketlerin ön yüzünün tamamına yayılan görsellik ön plana çıkarıldı. Fotoğraf çekimlerinde gün ışığı detayına dikkat edildi ve aydınlatmada özel ışık ayarları yapıldı. Paket görsellerinde çiftlik hissiyatını uyandırmak ve doğallığın altını çizmek amacıyla tahta kaşık ve kesim tahtası, hasır dokuma, ağaç parçaları kullanıldı. Marka kimliğinin bir uzantısı olarak, ürünlerin doğal ve taze oluşunu vurgulamak adına ambalajlara tarla, traktör ve çiftlik siluetleri işlendi. 

Yeni iletişim kanalı oluşturuldu

Besin değerleri, son kullanım tarihi, firma iletişim adresi gibi bilgiler, ambalajın arka kapağına taşındı. Tasarımın sektör ve teknolojiyle olan önemini vurgulamak için de ambalajın arka kapağına yerleştirilen QR kodu yardımıyla tüketicilerin ürünlere yönelmesini destekleyecek yeni bir iletişim kanalı oluşturuldu. 

Sağlıklı atıştırmalığın ülkemizdeki önemli markalarından biri olan Papağan Kuruyemiş, şimdi yeni ambalajları ve 40’i aşkın ürün çeşidiyle Türkiye’nin önde gelen perakende noktaları ile ulusal ve yerel marketlerde tüketicilere sunuluyor.