Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler Koroplast fermuarlı ve çift kilitli poşetler

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Koroplast fermuarlı ve çift kilitli poşetler

Koroplast’ın kullanışlı, pratik ve güvenli iki yeni ürünü, fermuarlı ve çift kilitli poşetler, çok yönlü kullanımı ve ekstra güvenlik sunan özellikleriyle seyahat tutkunu gezginlerin hayatını kolaylaştıracak.  

Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri Sektörü lideri Koroplast, inovatif ürünleriyle seyahat tutkunu gezginlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Koroplast’ın yeni fermuarlı ve çift kilitli poşetleri, seyahat tutkunlarının ve iş nedeniyle sık seyahat edenlerin bavullarının vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Yeni fermuarlı ve çift kilitli poşetler ile çok parçalı özel eşyalar ve özellikle sızabilecek ürünler için güvenilir, pratik ve az yer kaplayan bir çanta görevi görüyor.

Birden çok açılıp kapanabilir fermuar ve kilitleri sayesinde pratik ve güvenilir kullanım sunan ürünlerden, çift kilitli poÅŸet bavul içerisine konulacak sıvı ürünler için sızdırmadan saklama imkanı sunuyor. Ayrıca aynı kutu içerisinde iki farklı boya sahip. Fermuarlı poÅŸet ise üstlendiÄŸi mini çanta görevi ile bavulların daha kolay düzenlenmesine yardımcı oluyor.Â