Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler Teknolojinin Zirvesi 3T 2014 Fuarı'na geri sayım başladı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Teknolojinin Zirvesi 3T 2014 Fuarı'na geri sayım başladı

Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen 3T’2014 “Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri”  Fuarı, 6-9 Mart tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 12’inci kez gerçekleştirilecek fuar hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 

Avrasya Bölgesi’nin en büyük metal işleme teknolojileri fuarlarından biri olan 3T’de yer almak, katılımcılara ve ziyaretçilere dünyanın en hızlı gelişme potansiyeline sahip pazarlarından birine erişme şansını verirken, gelecekteki iş ortaklıklarının oluşmasında ve yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de fırsat tanımaktadır. Yıllardır yerli ve yabancı birçok firmayı bir araya getiren 3T Fuarı, yatırımcılar için bir araştırma ve birçok yeni tedarikçi ile bağlantı kurma şansı sağlıyor.

Fuarda, CNC torna tezgahları, Talaşlı imalat makineleri, Metal-Sac işleme makineleri, Yüzey işleme makineleri, Hidrolik-Eksantrik presler, Kaynak ve Kesme makineleri, Kalıp sistemleri, Otomasyon teknolojileri, Markalama makineleri, Yan sanayi ürünleri, Elektrik motorları-Redüktörler, Kesici-Delici-Tutucu takımlar, Hırdavat ve El aletleri, Endüstriyel yağlar, Vibrasyon makineleri, Boru-Profil Makineleri, Ölçüm cihazları gibi son teknolojiler sergilenecek.

3T'2014 Fuarı'nda Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri  Özel Bölümü ...

Metal işleme sektörünün “Teknoloji Zirvesi” 3T’de bu yıl, Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Özel Bölümü yer alacaktır.

Ülkemizde ve dünyada her alanda kullanımı yaygın olan kaynak teknolojileri ve lazer kesim konulu fuarın içindeki etkinliklerle, katılımcılar ve ziyaretçiler açısından mevcut ilişkileri güçlendirmek, sektörel uygulamalar ve araştırmalar yapmak, yatırım konuları, kalite standartları konularında sektör temsilcileri ile tanışmak anlamında güncel bilgiler edinmek için büyük bir fırsat oluşturacaktır.

 

3T Fuarı, yatırımları için en doğru kararı vermek isteyen ziyaretçiler için çok önemli bir teknoloji platformu …

Tanıtımda hedef kitleye direkt ulaşıldığından ticari verimde büyük başarılar sağlayan 3T Fuarı’nın yurtiçi ve yurtdışında yapılan tanıtımları profesyonel ziyaretçi sayısını da arttırıyor. 3T Fuarı 2013 yılındaki son organizasyonunda 46 ilden ve 17 ülkeden toplam 9 bin 814 ziyaretçiyi ağırladı. Özel olarak yapılan birebir tanıtımlar fuara hem yurtiçinden hem de yurtdışından sıcak talebe sahip çok sayıda sanayicinin odaklanmasını sağladı. Fuar katılımcılarına, direk ticari bağlantı ve satış, potansiyel satış, portföy geliştirme, mevcut müşteri ilişkilerini pekiştirme, marka oluşturma ve yeniliklerini sunma fırsatı verdi; ziyaretçiler ise en son teknolojileri görme, aynı ürün grubunda farklı birçok firmanın marka ve ürün çeşitliliğini; teknoloji, tasarım ve fiyat olarak kıyaslayabilme fırsatı yakalamış oldular.