Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler Yeni yıl sofranızdan kuruyemiş eksik olmasın!

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Yeni yıl sofranızdan kuruyemiş eksik olmasın!

 

Taze ve lezzetli ürünleriyle sofraları zenginleştiren Papağan Kuruyemiş, yeni yıla girerken ay çekirdeğinden fındığa, cevizden kuru üzüme, bademden kuru eriğe dek 45’ten fazla ürünüyle keyfin en çeşitlisini vaat ediyor.

Paketli kuruyemişin öncü markası Papağan Kuruyemiş, yılbaşında ambalajlı, sağlıklı ve taze kuruyemişe davet ediyor. Geniş ürün yelpazesi, hava almayan üç katlı ambalajları, çeşitli büyüklükte paketleri ve kalitesiyle öne çıkan Papağan Kuruyemiş, yılbaşında kuruyemiş keyfini en üst seviyeye taşırken, tüketicilere farklı alternatifler sunuyor. 

Ay çekirdeği, fındık, fıstık, leblebi, badem gibi sevilen klasik ürünlerin yanında kaju ve siyah kuru üzümle zenginleştirilen “Klasik Mix” ya da kavrulmamış çiğ ürünler ve doğal yöntemlerle kurutulmuş meyvelerden oluşan “Altın Meyveler” serisi, lezzetli seçenekler olarak dikkat çekiyor. 

Altın Meyveler

%100 doğal olarak sunulan Altın Meyveler’de kuru erik, kuru üzüm, çekirdekli siyah üzüm, badem, ceviz, gün kurusu kayısı ve kuru kayısı çeşitleri olmak üzere toplam 7 ürün yer alıyor. 

Hem lezzetli hem sağlıklı 

Kuruyemiş ürünleri, keyif vermenin yanı sıra sağlıklı yönleriyle öne çıkıyor. Örneğin ay çekirdeği, bol E vitamini ve protein içeriyor. Yer fıstığı, beden ve zihin gücünü arttırıyor, fındık ve kuru üzüm enerji veriyor. Badem, zihin yorgunluğunu gideriyor, kuru kayısı ise sindirim sorunlarına yardımcı oluyor. 

Çevre de korunuyor

Ay çekirdeği paketlerine eklenen çöp poşetleri uygulamasıyla kuruyemiş sektörünün yenilikçi kuruluşu olarak öne çıkan Papağan, ürünlerini 80, 175, 400 gram gibi farklı büyüklük seçenekleriyle sunuyor. Ürünlerin çeşitliliği ve tazeliği, ambalaj kolaylıkları ve Türkiye’nin her yerinde bulunabilirliği ile Papağan Kuruyemiş, yılbaşında da kuruyemiş tutkunlarının tercihi olmaya aday.