Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Haberler 2. PaintExpo Eurasia’ya yaklaşık 110 firma katılacak

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

2. PaintExpo Eurasia’ya yaklaşık 110 firma katılacak


12–14 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Expo Center’de gerçekleşecek olan ikinci PaintExpo Eurasia fuarına on ülkeden yaklaşık 110 firmanın katılması bekleniyor. Islak boyama, toz kaplama ve rulo kaplama (coil coating) olmak üzere çeşitli proses zincirlerini temsil eden katılımcı firmalar, ziyaretçilerin yeni gelişmeler ve trendler hakkında geniş kapsamlı bir fikir edinebilmesine olanak sağlayacaklar. 

Özellikle vurgulanacak konular, boyama ve kaplama işlemlerinde kalitenin, malzeme ve enerji verimliliğinin, esnekliğin ve çevre ve iş güvenliğinin artırılması olacaktır. 

Teknoloji liderleri bir arada

“Bu yılki PaintExpo Eurasia için Expo Center’in 11 no.lu salonunun tamamen dolacağını öngörüyoruz” diyen Alman FairFair GmbH Genel Müdürü Jürgen Haussmann, şöyle konuştu: “Bu durum, endüstriyel boyama teknolojisi alanındaki uluslararası lider fuarın Avrasya ayağının Batı ile Doğu dünyasının bu kesişme noktasında bilgi ve tedarik platformu olarak kendini kabul ettirdiğinin bir göstergesidir. Özellikle, Türkiye’den ve Ortadoğu-Kuzey Afrika bölgesinden ziyaretçilere, ön işlemlerden kaplamaya ve kalite kontrolüne kadar geniş kapsamlı ve sektörü temsil eden bir program sunabilmekten dolayı sevinçliyiz.” FairFair GmbH şirketi, Türk ortağı Artkim Fuarcılık ile birlikte endüstriyel boyama teknolojisi ihtisas fuarının Türkiye’deki organizatörüdür. Fuar 12-14 Eylül 2013 tarihlerinde boya ve kimyasallar fuarı TurkCoat ile paralel olarak Expo Center İstanbul’da gerçekleştirilecek.

2. PaintExpo Eurasia fuarının katılımcı firmalar listesinde neredeyse Türkiye’nin tüm endüstriyel boyama teknolojisi tedarikçileri yer alıyor. Onlara ek olarak ayrıca çok sayıda, pek çoğu uluslararası pazar ve teknoloji liderleri olan yabancı şirket de bu fuara katılmaya karar vermiş durumda: Bunlardan bazıları, ABL Technic, Caldan, Eisenmann, Feidal, Graco, ITW, Mec Shot, Mankiewicz, Nordson, Oltrogge, Plasmatreat, Pyrox, Rippert, Sturm ve Walther şirketleridir. Fuardaki sergi yelpazesi, ıslak boyama, toz kaplama ve rulo kaplamaya yönelik tesisler ve sistemler, uygulama teknolojisi, ıslak ve toz boyalar, otomasyon ve nakil teknolojisinden temizlik ve ön işlem, kurutma ve sertleştirme işlemleri, çevre teknolojisi, hava besleme ve atık hava arıtması, su arıtması, geri dönüşüm ve atık bertarafı, aksesuarlar, ölçme ve test teknolojisi, kalite güvencesi, boya sökme, taşeron kaplama işlemleri, çeşitli hizmetler ve mesleki literatüre kadar uzanıyor.