Saturday, Apr 27th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News NPP Polyplastic ve Polimer Teknik’ten işbirliği

NPP Polyplastic ve Polimer Teknik’ten işbirliği

Rusya merkezli kompaund üreticisi NPP Polyplastic, aynı yöne dönen çift vidalı ekstrüderler üreticisi Polimer Teknik ile termoplastik elastomer üretim hattı tedarik edilmesi üzerine anlaşma imzaladı. Termoplastik elastomer bazlı malzemelerin üretimi için tasarlanan üretim hattı, şirketin her türlü TPE kompaund üretimini üretmesine olanak sağlayacak.

Anlaşma, 24 Ocak 2024’te Rusya Moskova’da düzenlenen Ruplastica Fuarı’nda bulunan NPP Polyplastic standında törenle imzalandı. Kompaund üreticisi şirket; otomotiv endüstrisinde, elektronik üretiminde, büyük ev aletleri, kablo endüstrisi ve demiryolu makası imalatı için kullanılmak üzere geliştirilen birçok TPE markasını piyasaya sürüyor.

Anlaşmaya ilişkin açıklama yapan NPP Polyplastic Genel Müdürü Alexander Pavlov: “Rusya pazarının termoplastik elastomerlere olan ihtiyacı artıyor. Kaliteli malzemelerin geliştirilmesi ve üretilmesi için bütüncül bir yaklaşıma ihtiyaç var. İyi bir bilimsel temel, deneyim ve özel ekipmanlar bu noktada önem arz ediyor. Üretim hattı tedarikinde güvenilir bir tedarikçi arayışında büyük bir çalışma yürüttük ve önde gelen Türk ekipman üreticisi ile anlaşmaya varmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Polimer Teknik Genel Müdürü Ersel Filiz ise, önde gelen Rus kompaund üreticisi ile iş birliğinin şirketleri için büyük önem taşıdığını belirtti: “NPP Polyplastic’e güveni için minnettarız, tedarik süreleri ve ekipman kalitesine tam güvenimizi ifade ediyoruz” dedi.