Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Machingo, Plast Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor

Machingo, Plast Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor

30 yılı aşkın bir süredir plastik sektöründe makine tedariki ve üretiminde faaliyet gösteren Tepro Makine’nin yeni girişimlerinden biri olan Machingo, 23 Kasım-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta 31’inci kez düzenlenecek olan Plast Eurasia Fuarı’nda Salon 14 – 1415 standında fuar ziyaretçileri ile buluşacak.

Tepro Makine Ceo’su Semih Doğan tarafından kurulan Tepzone A.Ş. firması çatısı altında yayın hayatına başlayan machingo.com’un Genel Yayın Yönetmeni Sertan Özant, endüstri ve sanayi dünyasını kapsayan ve yeni nesil yayıncılık politikası ile yayında olan blog sitelerinin içeriği hakkında bilgiler verdi. Özant, tanıtımda şu ifadeleri kullandı:

“Yayın politikası çerçevesinde sektör ayrımı yapmaksızın makine endüstrisi ve sanayi dünyasına hitap eden içerikler üretip yayınlıyoruz. Günümüz dünyasında ön plana çıkan robotik, yapay zekâ, endüstri 4.0, metaverse, blockchain, internet 3.0, otomasyon ve geri dönüşüm konularını doğru bilgiler ışığında okuyucularımız ile paylaşmaya çalışıyoruz. Çünkü doğru kanallar yoluyla doğru bilgiye erişimin önemli olduğunun farkındayız. Ayrıca sektörel konuları editörlerimiz ile işleyip haberlerden fuar ve zirve takvimine, araştırmalardan duyurulara, röportajlardan podcast’lere ve daha birçok farklı yayınlar ile zengin bir içeriğe sahibiz.  Alanlarında önemli başarılara imza atmış olan değerli isimler de köşe yazılarıyla bizlerle birlikte. Bunların yanında ayrıca sosyal sorumluluk konularını işlemeyi de es geçmiyoruz. Bu sebeple kadın ve çocuk hakları, hayvan ve doğa sevgisi, eğitimde fırsat eşitliği gibi konuların hassasiyetini taşıyan yayınlara yer veriyoruz. Aynı zamanda uluslararası etik kurallar çerçevesinde bir yayın politikası izlemekteyiz. Tüm bu çabaların temelinde daha yaşanılabilir bir dünya ve daha mutlu bir topluluk hedefiyle hareket etmekteyiz. İçerik hizmetlerimizin yanı sıra, etkileşimli dijital çözümler, webinar ve zirveler, konferans ve sektörel eğitimler ile geniş bir yelpaze sunuyoruz.”