Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Hopan Plastik Plast Eurasia Fuarı’na katılıyor

Hopan Plastik Plast Eurasia Fuarı’na katılıyor

Plastik ve ambalaj sektörüne ithalat-ihracat kaynaklı olarak hammadde satış ve pazarlama hizmeti ile çözümler sunan Hopan Plastik, 1-4 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Plast Eurasia İstanbul 2021 Fuarı’na katılım gerçekleştiriyor. Şirket ürün yelpazesi içinde yer alan Polietilen (PE), Polipropilen (PP), Polistren (PS), Polivinilklorür (PVC) ve Polietilen Tereftalat (PET) hammaddeleri ile fuardaki standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuara katılım amaçları ile ilgili bilgiler veren Hopan Plastik kurucu ortaklarından Fatih Mete; “Firmamız yetkililerinin ve grup firmalarımızın uzun yıllar süren başarılı çalışmaları ve bağlantıları sayesinde plastik ambalaj sektöründe dünya çapında tanınan bir firmayız. Yine pazardaki mevcut müşterilerimizle bir araya gelebilmek ve yeni potansiyel müşteriler ile tanışma imkânı bulabilmek amacıyla sektör fuarlarına katılmaktayız” dedi.

Hem ülkemizdeki hem de dünya pazarındaki mevcut plastik üreticilerine kaliteli ve hızlı hammadde hizmeti sunduklarına işaret eden Fatih Mete, “Dünya çapındaki hammadde üretici fabrikaları ile kurduğumuz bağlantılarımız sayesinde ithal etiğimiz plastik hammaddeleri sektörümüzdeki yerli üreticilerimizin hizmetine sunuyor ve aynı zamanda yurtdışına ihracat gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde ve dünyanın 70’den fazla ülkesinde potansiyel müşteri portföyüne sahibiz.”

Müşteri profilinin büyük bölümünü plastik poşet, film ve ambalaj ürünleri üreticilerinden oluşturan şirket, aynı zamanda diğer plastik üreticilerine de hammadde tedarik hizmeti sağlayabiliyor.

Ülkemizin bulunmuş olduğu konumdan dolayı dünya üzerindeki birçok ülkeye hızlı lojistik avantajı ile hizmet sunduklarına da değinen Fatih Mete; “Depolarımızda hazır bulunan veya yüklemeye hazır ürünlerimizin yüklenmesinden başlayan gümrük işlemlerinin yapılması, depolanması, müşterilerimize ulaştırılmak üzere gönderilmesi ile devam eden tüm lojistik hizmet süreci firmamız tarafından sağlanmaktadır. Lojistik süreçleri en hızlı şekilde tamamlayarak, üreticilerimizin hammadde ihtiyacını en hızlı şekilde ve doğru zamanda karşılamak için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Teslimatı yapılan ürünlerin kullanılmasında yine tecrübe ettiğimiz teknik bilgileri deneyimli teknik ekibimiz sayesinde müşterilerimize aktararak daha verimli ve kaliteli bir üretim süreci olmasına yardımcı oluyoruz” cümleleri ile açıklıyor.