Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Circulation & Distribution Sectoral Distribution Haberler Burpol’de sertifika gururu

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Burpol’de sertifika gururu

Plastik atıkları yüksek teknoloji ve yenilikçi yöntemlerle doğaya zarar vermeden dönüştürerek ham madde olarak yeniden üretime kazandıran Burpol Polimer Plastik, sektöründe uluslararası geçerliliğe sahip “Recyclass Sertifikası”nı alan ilk şirket oldu. 

Geri dönüşümdeki başarılarını aldıkları sertifika ile taçlandırdıklarını belirten Burpol Polimer Plastik’in Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü İlkay Yıldırım, “Plastik kirliliğiyle mücadeleye ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için yaptığımız çalışmalara her gün yenilerini ekliyoruz. Burpol olarak; çevreye duyarlılığımızı ve sürdürülebilir üretim anlayışımızı bir adım daha ileri taşıdık. Plastik atıklardan ürettiğimiz ham maddenin ‘yüzde 100 geri dönüştürülmüş’ içerikte oluştuğunu belgeleyen ‘Recyclass Sertifikası’nı sektörümüzde alan ilk firma olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu sertifikanın, Burpol ürünlerinin yüzde 100 geri dönüştürülmüş içerikten oluştuğunu belgelediğini kaydeden Yıldırım, “Sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya ilk günkü heyecanla devam edeceğiz. Küresel bir sorun haline gelen plastik kirliliği sorununu hep birlikte çözebiliriz” dedi.