Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Circulation & Distribution Sectoral Distribution Haberler Bakioğlu Holding Ambalaj Grubu’ndan çok önemli bir yatırım

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Bakioğlu Holding Ambalaj Grubu’ndan çok önemli bir yatırım

Esnek ambalaj sektöründe dikey entegre iş modelinde faaliyet gösteren Bakioğlu Holding, yeni bir başarıya daha imza attığını duyurdu. Grup şirketlerinden biri olan Polibak Plastik Film’in 7. BOPP Hattı ve 9. Metalize Ünitesi’nin geçtiğimiz ay aktif şekilde faaliyetlerine başladığı bilgisi paylaşıldı.

Polibak Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bakioğlu, “Bakioğlu Holding'in bugüne kadar gerçekleştirdiği en kapsamlı ve en büyük yatırım projesi olan 6. BOPP Hattından sonra, 3 katlı ve 10,4 metre genişliğindeki 7. BOPP Hat yatırımı sayesinde Polibak’ın yıllık 197 bin tonluk kapasiteyle, Avrupa’nın en büyük ikinci kapasitesi konumuna ulaştığını ve ülke ekonomisine sağladıkları katkıdan büyük gurur duyduklarının” altını çizdi.

Hem Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu hem de Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı arasında yer alan Polibak, 2023 senesinde devreye aldığı CPP Hattı yatırımıyla da %100 geri dönüştürülebilir film yapılarını geliştirerek ve GES projelerine alan açarak sürdürülebilirlik odağıyla önemli girişimlere imza atıyor.