Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Circulation & Distribution Sectoral Distribution Haberler Ricoh, Drupa 2024’te tüm beklentilerini karşıladı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Ricoh, Drupa 2024’te tüm beklentilerini karşıladı

Baskı ve ambalaj teknolojileri fuarı Drupa Düsseldorf’a katılan Ricoh, 11 günlük etkinlik boyunca çok sayıda sipariş aldıkları bilgisini basınla paylaştı. Fuarda büyük ilgi gören şirket, gerçekleştirdiği pek çok başarılı iş toplantısı ile ortaklıklarını güçlendirdiğini de belirtti.

İnkjet, toner, yazılım ve endüstriyel kafa teknolojilerinde 100'den fazla sipariş aldıklarını belirten şirket, tüm ürünlerde sağlanan önemli anlaşmalarla fuardan beklentilerinin üzerinde bir verim aldıklarının altını çizdi. Ziyaretçiler, RICOH Pro™ VC80000 yüksek hızlı sürekli form baskı makinesi Harpy Eagle ve RICOH Pro™ Z75 B2 tabaka beslemeli inkjet baskı makinesi ile Dragon'un baskı işlerini nasıl hızlandırdığını görme fırsatı yakaladılar.

Yüksek hacimli baskılarda kişiselleştirme uygulamalarında faaliyet gösteren bir firma, uzmanlık alanını genişletmek ve üretimi iyileştirmek için Pro VC80000'e yatırım yapmayı seçti. Alman başka bir firma aynı sistemin son derece başarılı beta testinin ardından, Ricoh ile ortak inkjet teknoloji inovasyonuna olan bağını güçlendirdi. Suudi Arabistanlı bir bayinin ise, Pro Z752’i sipariş ettiği bilgisi paylaşıldı.     

Ricoh'nun sürekli form inkjet platformları, IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2023 raporunda dünya çapında yüksek hızlı sürekli form inkjet sistemlerindeki yüksek pazar payı konumu ve yenilikçi üretim yeteneği nedeniyle ayrıca takdir aldı.

Inkjet makinelere olan ilgi beklenen bir gelişme olsa da şirket, toner bazlı baskı makinelerine olan yoğun ilgiden de memnun kaldı. Yapılan açıklamada RICOH Pro™ C9500, C7500 ve C5300 makinelerin EMEA'dan ve dünyanın dört bir yanından çok çeşitli alıcılar tarafından sipariş edildiği bilgisi paylaşılırken, yüzlerce üniteyle yüksek hacimli anlaşmaların da yapılmasına olanak sağladığı belirtildi.

Fuar ile ilgili açıklama yapan Ricoh Grafik İletişim Başkanı ve Üst Düzey Kurumsal Görevlisi Koji Miyao: "Ricoh'un katılımı son derece başarılıydı. Mürekkep püskürtmeli, toner tabanlı, yazılım ve endüstriyel kafa teknolojilerimiz için bu kadar çok siparişin imzalanması çok heyecan verici ve ödüllendiriciydi. Yeni ve mevcut müşterilerimizin, yatırımlarından büyük getiri sağlamalarını dört gözle bekliyor ve destekliyoruz. Ayrıca, fuar boyunca bu kadar çok değerli müşteri ve ortakla bağlantı kurmaktan, güçlü sürdürülebilir ve ortak değere sahip yenilik hikâyelerimizi paylaşmaktan büyük onur ve ayrıcalık duyduk" dedi.