Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Products Teknoloji Konica Minolta “Sanal Showroom Platformu”nu geliştirdi

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Konica Minolta “Sanal Showroom Platformu”nu geliştirdi

Konica Minolta, ödüllü sürükleyici deneyimi olan “Sanal Showroom Platformu” ile müşterilerine özel demo fırsatı sunuyor. 2020'deki lansmanından bu yana Sanal Showroom, 2022 Alman İnovasyon Ödülleri tarafından kabul edilmişti. Şu anda 2 bin showroom oturumuna ulaşan platform, iş günü başına ortalama üç oturuma ulaşmış oldu.

Platformu kullanan ülkeler arasında; Almanya, Avusturya, İspanya, Türkiye, Ürdün, Suriye, Lübnan, Irak, BAE, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan Krallığı, Mısır, Libya, Tunus, Cezayir ve Fas bulunuyor.

Müşteriler ve potansiyel müşterilerle anlamlı, bilgilendirici ve amaca yönelik bir şekilde bağlantı kurmak, pandemi sonrası daha da önemli hale geldi. Zamanında iletişim ve çok değerli bilgilerin ihtiyaç duyulduğunda teslim edilmesi doğal bir beklenti yarattı. Konica Minolta, bu ihtiyacı karşılamak için Sanal Showroom'unu geliştirdi. Çevrimiçi platform, başlangıçta şirketin önde gelen üç ticari ve endüstriyel baskı sistemi için oluşturuldu. Toner tabanlı AccurioLabel 230 etiket baskı makinesi, AccurioPrint C14000 yüksek hacimli üretim baskı makinesi ve AccurioJet KM-1e UV inkjet üretim baskı makinesi. Ayrıca sanal showroom, AccurioShine 3600'e de ev sahipliği yapabiliyor. Ziyaretçiler, söz konusu makinenin bir demosunu görmenin yanı sıra, numuneler alabiliyor ve süslenmiş baskı örneklerini süslemesiz bir baskıyla karşılaştırabiliyorlar. 

Konica Minolta’nın web sitelerindeki özel bir açılış sayfası aracılığıyla kaydolan müşterilerine ve potansiyel müşterilerine özel şirketin bir satış temsilcisi eşlik ediyor. Sunucular ve ziyaretçiler sanal bir alanda gerçekçi ürünlerle etkileşim kurabiliyorlar. Aynı zamanda endüstriyel veya ticari bir baskı showroomunda 3D sanal turun, baskı örnekleri galerilerinin, teknik ve diğer içeriklerin, devam eden etkileşimli toplantıların ve belirli üretim baskı makinesiyle ilgili ayrıntılı sunumların keyfini çıkarabiliyorlar. Animasyonlu kağıt akışı gösterileri, farklı mürekkep renkleri ve kağıt yükleme ile baskı sonrası ürün istifleme dahil olmak üzere makinelerin canlı sanal çalışması da ayrıca bulunuyor.