Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Products Teknoloji Samfacc markalı ürün alma robotları ile müşterilerimize rakipsiz fiyat-performans oranı sunmaktayız

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Samfacc markalı ürün alma robotları ile müşterilerimize rakipsiz fiyat-performans oranı sunmaktayız

Plastik sektörü için robot uygulamalarında 23 senelik tecrübeye sahip olan firmamız, üreticilerimizin ihtiyaçlarına paralel olarak otomasyon çözümlerinde ürün ve uygulama çeşitliliğini arttırmaya devam etmektedir.

Sps Senur Plastik Sistemleri robot-otomasyon uygulamalarına dair, plastik enjeksiyon makineleri için ürün alma robotları, kolaboratif robotlar (cobot), kalıp içi ve baskı sonrası olmak üzere etiketleme otomasyon çözümleri sunmaktadır.

Ürün gamımızda yer alan 3 eksenli ürün alma robotları, yatay plastik enjeksiyon makineleri için kullanılırken, 6 eksenli robotlar montaj hatları, yükleme-boşaltma, dizme, kaynak uygulamaları gibi alanlarına ilave olarak dikey enjeksiyon makinelerinde de kullanılmaktadır.

Robotlar, plastik enjeksiyon makineleri uygulamaları için her geçen gün daha popüler hale gelmektedir. Ulusal ve uluslararası alanda rekabetin her geçen gün artması, üretim verimliliği ve ürün kalitesinin artırılması zorunluluklarını beraberinde getirmektedir.

Pek çok sektörde yaşandığı üzere, plastik sektöründeki üreticilerimizin de özellikle son dönemde ciddi anlamda yaşamaya başladığı personel istihdam etme sıkıntılarına paralel olarak robot yatırımları hız kazanmıştır. 

Tüm bu sebeplerin yanı sıra, robotların sağladığı verim artışı ve mevcut çalışan maliyetlerinin yükselmesi ile robot yatırımı amortisman süreleri oldukça azalmıştır.

Robotlar, üretim süreçlerinde devrim yaparak üretim proseslerini daha verimli, doğru çalışan ve uygun maliyetli hale getirmektedir. Aynı zamanda üretim süreçlerini otomatikleştirerek hassas ve tutarlı üretim yapılmasına olanak sağlar, hataları azaltır ve malzeme israfının en aza indirilmesine yardımcı olmaktadırlar. 

Yorulmadan çalışan, dikkat dağınıklığı yaşamayan robotlar sayesinde, gün boyunca tutarlı üretim yapılır. Bu durum, genel verimliliği arttırır ve insan yorgunluğu veya hatalarıyla ilişkili üretim kayıplarının ortadan kaldırılmasını sağlar. Ayrıca robotlar, üretim süreçlerini optimize ederek, boşta kalma sürelerini ve enerji tüketimini azaltırlar. 

23 senedir plastik enjeksiyon makineleri için ürün alma robotları satışı yapan firmamızın, bu alanda satış grafiği her geçen sene yükselerek devam etmektedir. 

Özellikle son 3 senedir distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz Samfacc markalı ürün alma robotları ile müşterilerimize rakipsiz fiyat-performans oranı sunmaktayız. Buna bağlı olarak rahatlıkla söyleyebiliriz ki içerisinde bulunduğumuz yıl içerisinde Samfacc markalı robotlarımız ülkemizde en çok satan robot markası konumuna gelmiştir. Ürün kalitemize ek olarak, sunmuş olduğumuz kaliteli satış sonrası hizmet bizlere 3 sene gibi kısa bir sürede bu başarıyı getirmiştir.

Her daim sevke hazır durumda yüksek adetlerdeki stok robotlarımız, sahip olduğumuz yetkin servis desteği ve yedek parça stoğu ile plastik sektörümüze kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz.

SPS Senur Plastik Sistemleri Satış Müdürü Murat Tınar