Monday, Sep 16th

Last updateMon, 16 Sep 2024 8am

You are here: Home Products Teknoloji DK Serisi çift plaka plastik enjeksiyon makinesi

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

DK Serisi çift plaka plastik enjeksiyon makinesi

BOLE, Alman tasarımcılar tarafından geliştirilmiş plastik enjeksiyon makinelerini sektöre yön veren makineler olarak yenilemeye devam ediyor. Türkiye’de Favori Grup tarafından temsilciliği yürütülen markanın sektörde en çok kullanılan modelleri EKH, EKS ve DK serileri olarak sıralanıyor. Her bir serisi farklı özelliklerde, farklı prosesler için çözüm üretebilecek kabiliyette olan bu makineler yeni özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Sektördeki çift plakalı enjeksiyon makinelerindeki sıkıntıların farkında olan BOLE, uzun süren Ar-Ge sürecinin sonunda DK serisi çift plaka enjeksiyon makineleri ile kullanıcılarını bu sıkıntılardan kurtaracak bir çözüm üretti. Şirket bu çözüm ile kalıp açma/kapamada karşılaşılan yavaşlığın aksine, kontrol grubundaki bilgi birikimi ile kullanıcılarına üretimlerinde daha hızlı kalıp açma/kapama imkanı sunuyor. 

Genelde çift plaka makinelerde sıkça rastlanan kolon mili kırılması DK serisi makinelerde yaşanmıyor. Kararlı kilitleme yapısı ile de kilitleme somunlarındaki arızaların yaşanmasının önüne geçiliyor. Aralıklı sabit kilitleme somunları sayesinde her dişe eşit yük binmesi sebebiyle de kilitleme somunlarının ömrünün uzun olması sağlanıyor. 

Pompa ve motorların dikey yerleştirilmiş olması ise makinenin daha kompakt bir hal almasına yardımcı oluyor ve daha az yer kaplamasına olanak tanıyor. Hızlı ve sağlam kilitleme sistemi, senkronize itici ile birleşerek üretimin en hızlı şekilde ilerlemesini sağlıyor. Bağımsız yağ sistemi ve soğutma sistemi, besleme boğazı sıcaklık kontrolü, özel enjeksiyon piston dizaynı da DK serisi çift plaka enjeksiyon makinelerinin diğer standart özellikleri arasında yer alıyor.

BOLE

Türkiye Temsilcisi

FAVORÄ° GRUP