Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Enjeksiyon kalıplama prosesi için statik mikserler

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Enjeksiyon kalıplama prosesi için statik mikserler

Karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ve statik mikserler ile prosesinizi geliştirin.

Plastik enjeksiyon prosesi sırasında yaşadığınız sorunların birçoğunu, üretiminizi kesintiye uğratmadan, hızlı ve uygun maliyetle çözebilirsiniz. Prosesinizin optimizasyonu daha ileriye taşımak için gizli potansiyelleri keşfedin. Boya maliyetlerinizi %30 düşürün ve çevrim süresini azaltın.

Promix® karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ile renk ve akış çizgilerinden kurtulun

Bazı granül masterbatchler ve özellikle sıvı boyalar plastik işlemeyi zorlaştırır. Masterbatch kullanımını arttırmak renk çizgilerini ve akış izlerini çözmez. Promix karıştırıcılı memeler, mükemmel renk görünümü elde etmenizi ve aynı anda masterbatch’lerin kullanımını azaltmanızı sağlar. Farklı renk ve plastik türleri ile ilgili firmamızdan yararlanabilirsiniz.

Statik mikserler ile çok daha iyi yüzey görünümü

Kalıp tasarımına, parça geometrisine ve plastik malzemeye bağlı olarak, istenmeyen parlak noktalar veya bölgesel kararmış yüzey alanları enjeksiyon edilen parçaların kalitesini düşürmektedir. Enjeksiyon kalıplama için Promix statik karıştırıcılar ve karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ile kaliteli ve sorunsuz yüzey görünümü elde edebilirsiniz.

Statik mikserler ile kırma malzeme kullanımında artış sağlanır

Promix karıştırıcılı memeler ve statik mikserler kullanarak eriyik malzemenin daha iyi homojenleştirilmesi sağlanarak, nihai üründe bozulmaya yol açmadan, geri dönüşüm malzeme veya elde etiğiniz kırma malzemelerinizin nihai üründeki miktarını arttırabilirsiniz.

Statik mikser teknolojisi sayesinde sıcak yolluk sistemlerinde kalıp gözleri arasından denge sağlanır

Çok gözlü kalıplarda boşlukların doldurulması ve dengeli dağılımlı enjeksiyon elde etmek her zaman kolay değildir. Promix statik mikserleriyle toleransları önemli ölçüde azaltma şansına sahipsiniz.

Promix® statik mikserler ile daha iyi toleranslara sahip olun

Teknik plastikler ile üretilen parçalarda tolerans aralığı ± 100 μm’den daha düşük seviyelere ihtiyaç duymaktadır. Bu, özellikle çok gözlü kalıplarda büyük zorluk çıkarmaktadır. Uzmanlarımız, tolerans problemlerini azaltmanıza yardımcı olacak enjeksiyon kalıplama için statik karıştırıcılar ve karıştırıcılı memeler ile sizler için çözümler sunabilirler.

Promix® karıştırıcı mikserler ile gerilme mukavemetinde artış sağlanır

Teknik plastik parçalar genellikle yüksek mekanik kuvvetlere dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Görünmeyen akış yönleri silindir, tüp ve şişe gibi ürünlerin izin verilen maksimum basıncını düşürebilir. Düzgün dağılımın sağlanamaması; stres, basınç ya da vakum altında beklenen süreden önce kırılmasına - çatlamasına neden olabilir. Promix statik karıştırıcılar ve karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ile eriyiklerin daha iyi homojenleştirilmesi sayesinde enjeksiyon kalıptan çıkan parçaların zayıf noktalarının yok edilmesi sağlanır.

Sıvı silikon kauçuk işleme: Promix® LSR Mix Block ile bakım çevriminizi uzatın

LSR işlemede temizlik ve bakım sürelerinizi azaltmak mı istiyorsunuz? Patentli Promix LSR Mix Block, bakım periyodunu neredeyse bakım gerektirmez hale getirir. Önceden sertleştirilmiş veya işlenmemiş LSR’den kaynaklanan kalite sorunları önlenir.

Statik mikserler ile masterbatch tasarrufu çalışması

Promix statik mikserler ve karıştırıcılı enjeksiyon memeleri, renk görünümünde hiçbir görsel kayıp olmaksızın masterbatch kullanım miktarını düşürmenize imkan verir. Promix müşterileri, %20 ile %50 aralığında değişen enjeksiyon kalıplama prosesinde masterbatch tüketiminde azalma sağlamaktadır.

Statik mikserler çevrim süresini azaltılmanıza yardımcı olur

Promix yüksek etkili statik mikserler ve karıştırıcılı enjeksiyon memeleri ile plastik enjeksiyon makinenizin gelişmiş işlem parametreleri ile çalıştırmanızı sağlar. Hızlı soğutma veya daha kısa erime süresi nedeniyle çevrim süresi indirimleri mümkündür.

Polmak Plastik