Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Meyve ve kuruyemiş uzmanı lideri için yeni ambalaj hattı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Meyve ve kuruyemiş uzmanı lideri için yeni ambalaj hattı

A 14 başlı Ishida CCW-R multihead terazi cep boyutunda paketleri için artan talebi karşılamak için önde gelen Alman meyve ve fındık aperatif uzmanı Farmer’s Snack sağlıyor.

Multihead terazi indirim perakendeci büyük bir sözleşme imzaladıktan sonra Farmer’s Snack tarafından yüklenen yeni bir ambalaj hattının temel unsuru oluşturdu. çizgi öncelikle 40g bir doldurma ağırlığı ile cep boyutunda çanta tartım ve dolum kolları, aynı zamanda 150g düz çanta paketi yapabiliyor. terazi hızı ile ilgili özellikleri karşılayan ve dakikada 140 torba kadar işleyebilir. Şirketin ürünlerinin değeri yüksek göz önüne alındığında, doğruluğu ağırlığında da önemli bir faktördür. Maksimum tartım hassasiyeti de 1g altında 0.1g ve bir dolu çanta için standart sapma (tartma tutarlılık) ‘dir.

Farmer’s Snack Yönetim Ekibi üyesi Boie Karstens “Diğer çok başlı terazilerimizle karşılaştırıldığında sadece birkaç ayarlama ile elde edebilen özellikle iyi rakamları mevcuttur” diyor. Biz de yapışkan aperatiflerde tartının nasıl çalıştığına şaşırdık. Üç yıl içinde kendini amorti eden 2- 3 vardiya modunda çalışan çok başlı kantar umuyor. 

Hat parkuru fındık, çerez karışımı ve meyve karışımlarını çikolata ile çok sayıda ürün perakendecileri ve havayolu atıştırmalıklar karışımları olarak.Farmer’s Snack markası altında paketler. Sistem hem serbest akan ve yapışkan ürünleri işleyebilirlğinden emin olmak için, Farmer’s Snack özellikle her bir ürün tipi için dağılım besleyici tabloları, radyal besleyici olukları ile adapte olarak kullanılır. 

Fındık ürünleri için, 10 ° ve cilalı yassı paslanmaz çelikten yapılmış dar radyal besleyiciler bir eğim ile bir dağılım tablosu kullanılır. Yapışkan meyve içeren ürünler için, bu 6 ° ‘lik bir eğimle aynı tasarım 20 ° eğimli ve radyal besleyici teknesi ile birlikte oluklu sacdan yapılmış bir plastik kaplı dağılım tablosu için takas edilir. Tartım siloları da bir anti-sopa nervürlü yüzey ile çift açılış plastik kapı ile donatılmıştır.

Aperatif ürünleri bir asansör aracılığıyla, yukarıdan çok başlı tartılara ulaşır. Dağılım tablosunun altındaki çok hassas sensörlerle titreşimli radyal besleyici olukları beslemesini kontrollü bir şekilde ürün akışı sağlar. Bir halka şeklinde düzenlenmiş 14 havuz haznesi, kısa bir süre için ürünü tutar ve 14 tartı bir başka dizi ile beslenir. Bir tartı haznesi boşaldığında ve ürün gereken en kısa sürede, sinyal gelen havuzdan hazneye gönderilir. İkinci bir kısmı için de, bir mikroişlemci kombinasyonuyla hedef ağırlığa en yakın olan ağırlığı belirler. Geleneksel çok başlı terazilerin aksine, Ishida CCW-R modeli çift, üç optimal ağırlık kombinasyonlarını hesaplamak için onları kontrol eder ve daha sonra hedef ağırlığa yakın birini seçebilir. Bu aynı zamanda tartımın doğruluk ve tutarlılığını artırırken, verimliliğin artırılmasını ve hataları en aza indirir. Tartının altında tam doz bölümleri bir zamanlama hunisi yoluyla torbaya doğrudan doldurulur.

Sezgisel bir grafik kullanıcı arayüzü ile daha kolay çok başlı kantarları çalıştırmak için yapar. Farmer’s Snack’e faydası günlük ürün değişimlerine uygun bir şekilde kolayca yapılabilir. İlgili tartılar dokunmatik ekran üzerinde önceden ayarlanmıştır. Uygulamaya özel dağılım tabloları ve radyal besleyiciler de alet kullanılmadan, sadece bir kaç hareketlerde değiştirilebilir. 

Farmer’s Snack için, ambalaj teknolojisinde yatırım büyük bir başarı olmuştur. BOIE Karstens “Yatırım önce, bizim ürünleri ile kantarcı test edilmiş ve başka hiçbir sağlayıcı eşdeğer 14-kafa modeli için teklif verebilir bir çıkış elde ediyoruz” diyor. “ Hızlı teslimat için kullanılabilir makine başka bir avantaj oldu.”

Ishida / İngiltere