Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Yüksek performanslı kodlayıcı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Yüksek performanslı kodlayıcı

Linx Baskı Teknolojileri faydalı maliyet ve zaman tasarrufu sağlayarak, en üst düzeyde kullanım kolaylığı sağlayan ve üretim sırasında maliyeti en üst düzeye çıkarmak için yardımcı olan yeni nesil CIJ (Sürekli Mürekkep Püskürtmeli) yazıcı Linx 8900’ü tanıttı. 

Hem insan hem makineler tarafından okunabilen baskı kapasitesine sahip Linx 8900 günden güne işlem ve bakımını hızlandırmak için sürekli performans ve en az kesinti sağlayan ünlü Linx güvenilirliği ile birlikte yeni özellikleriyle bir zenginlik içeriyor. Buna ek olarak yazıcı, çok yönlü özel raporlama fonksiyonları sayesinde şirketlere verimliliği artırmak için yollarını belirlemektedir. 

Yeni Yazıcının büyük yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, basit ve hatasız çalışmasını sağlar. Farklı kodlama yerlerde hızlı ve kolay kurulum için çoklu hat ayarlarını saklayabilir ve üst ekran düzenli olarak kullanılan fonksiyonlara hızlı erişim sağlamak için özelleştirilebilir. Gerektiği gibi bireysel operatör şifreleri belli fonksiyonlara erişim sağlar ve özelleştirilebilir ekran mesajı düzenleme doğru giriş sağlamak ister.

Kolay üretim izleme için, dokunmatik ekran da çıktı hedef olup olmadığını göstermek için yeşil veya kırmızı gösterilen akım çıkışı istatistikleri ile basit bir görsel durum denetimi sağlayan benzersiz bir ekran koruyucu modu içerir.

Bu da bir bakışta da kesinti bilgi ve toplu sayıları içeren gerçek zamanlı veri sağlamak raporlama özellikleri bir dizi parçasıdır ve bu kolayca raporların derlenmesi için bir USB transfer edilebilir.

Bu operatörler, onları hızlı bir şekilde etkinlik ve verimliliği artırmak için değişiklikler, çözümler ya da karşı önlemleri uygulamak için izin herhangi bir satır kesintileri için desen veya nedenlerini belirlemek anlamına gelir.

Linx 8900 en kullanışlı Self-Servis Sihirbazı süresini en aza indirir bir mühendis-ücretsiz hizmet sürecinde operatörleri yönlendirir. Sadece filtreler ve kullanılan sıvılar maliyet ve atıkları azaltmak, düzenli olarak değiştirilir. 

Yazıcının güvenilir çalışma süresini en üst düzeye çıkarır. Linx endüstri lideri mühürlü baskı kafası bile zorlu fabrika koşullarında çalışabilmesi ve tipik olarak sadece üç ayda temizlenmesi yeterli olabilir. Linx kanıtlanmış autoflush sistemi ile yazıcı kafasını yazıcı kapatıldığında her zaman temizler ve sonra gerektiğinde, hızlı ve temiz bir başlangıç sağlar. Genişletilmiş kapatmalar için, bir tuşa basın tarafından aktive otomatik temizleme özelliği, Linx 8900 temizlenmeli ve hatta devre dışı üç ay sonra hemen kullanıma hazır demektir.

Fonksiyonu otomatik ayar bir sıcaklık üretim hattında farklı sıcaklık aralıklarında kod kalitesini korur. IP55 onayıyla paslanmaz çelik muhafaza yıkanan ortamları için uygundur.

Sekiz saatlik sıvı dolum uyarı sistemi yenilenir daha kolay üretim programları içine planlanan sağlar ve otomatik sıvı kontrol sistemi doğru mürekkep ve solvent yerde olmasını sağlar. Hataları önlemek ve doldurma, mürekkep boyutu ve şekli ve çözücü kartuş sayısını en aza indirmek için, bir litre solvent kartuşu doldurma arasında çalışan uzun izin vermek için iki mürekkep kartuşunun büyüklüğü olmak üzere farklıdır. Bir tek tuşla kapı operasyon sadece gerekli başka hiçbir ayarlama ile yerine tıklayın kartuşları ile hızlı ve basit sıvı değiştirmeleri sağlar.

Yeni yazıcı küçük daha küçük fabrika boşluğuna monte edilmesini sağlar ayak izi yanı sıra, duvar montaj seçenekleri mevcuttur. Ayrıca 20mm yüksek karton baskı seçeneği dahil hem birincil hem de ikincil kodlama için kullanılacak esneklik sunar.

Linx Baskı Teknolojileri Kıdemli Ürün Yöneticisi Charles Randon, “Müşterilerimiz araştırmalarımız sonucunda CIJ kullanıcıları çıkışları maksimize hataları minimize konusunda güvenilir baskı kolaylığını teyit ettiler” şeklinde açıkladı.  

“Yeni Linx 8900 adresleri bir dizi önemli geliştirmeler ile tüm bu gereksinimleri; ve aynı zamanda daha da değerli raporlama fonksiyonlarını içerecek şekilde yazıcının yeteneklerini genişletmek için fırsat sağlamıştır. 

Linx Printing / İngiltere