Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Etiketleme yazıcılarında son teknoloji

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Etiketleme yazıcılarında son teknoloji

Mimaki, geniş formatlı inkjet yazıcıların lider üreticisi, 29 Eylül 2 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Labelexpo Europe fuarına katılacak. Mimaki S8C52 numaralı stantta Mimaki ailesi ile oluşturulabilir etiket pazarı için benzersiz yeni ürünlerini gösterecek. Fuarda Mimaki’nin yangın çıkışları ve montaj noktası göstergeleri olarak emniyet uygulamaları için esnek ve sert etiketlerinin yanı sıra Eko-Solvent Gümüş Mürekkep ile süslenmiş göz alıcı etiketleri sergilenecek. 

Mimaki EMEA Pazarlama Genel Müdürü Mike Horsten “Mimaki etiket pazarına yüksek değerli çözümler getirmeye odaklanmıştır,” diyor. Fuarda standımızı ziyaret edenler yazıcılarımızla yapmış olduğumuz farklı uygulamaları geniş bir yelpazede inceleyebilecekleri etkinlikler görecekler. Onların iş hakkında daha fazla öğrenmesi, fuarda ziyaretçilerle konuşarak uygun fiyatlı bir yatırım ile kendi hayallerini gerçekleştirmek için yeni gelir getirici fikirlerinde de onlara ilham arıyoruz” şeklinde ekledi. 

Mimaki Fuarda çeşitli geniş formatlı yazıcılarını sergileyecek. Bunlar;

CJV150 Serisi: Bu seriler ödüllü yazıcılar olup 56 m2 / saat baskı hızında dört farklı baskı genişlikleri ve entegre kesim çözümlerinde kesme ve yazdırmada otomatik geçiş bulunmaktadır. Sürekli kırpma işareti algılama bile en karmaşık etiket düzenleri desteklemek için kesim doğru kontur sağlar. Yeni eko-solvent mürekkep gümüş, etiket dönüştürücüler için yeni ve karlı bir ürün teklifleri için kapıyı açar

UJF6042 A2 Biçim UV Flatbed Yazıcı LED: Üstün 1800x1800 baskı kalitesi ile LED UV kür ile bu enerji tasarrufu, çevre dostu yazıcı yüzeylerde daha geniş bir baskı beyaz mürekkep, vernik ve mürekkep püskürtmeli astar dahil olmak üzere birden fazla mürekkep seçenekleri vardır. Bu yazıcı ideal katı veya esnek etiket, promosyon malzemesi ve ambalaj prototip üretimi için uygundur. Bu cam, metal ve akrilik gibi metal yüzeylere çok çeşitli, baskı için olanak sağlar.

Horsten “Her zaman olduğu gibi, ziyaretçilerimiz ile birebir konuşmak için uygulama uzmanlarımız stantta yer alacak” şeklinde ekler. “İşlerini büyütmek için yeni yollar arayan  müşterilerle işbirliği yapmak her zaman heyecan vericidir. Karlı ve güvenilir üretim odasına mükemmel teslimat yapacağız. “

Yazıcılar ve mürekkeplerle ilgili tüm Mimaki ürünleri hakkında daha fazla detay, için www.mimakieurope.com adresini ziyaret edebilirsiniz.