Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Kozmetik ambalaj çözümleri

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Kozmetik ambalaj çözümleri

DuPont Performance Polimerler, Poliesterlerin eşsiz portföyünü vurgular “sloganıyla Paris’te kozmetik ambalaj, Avrupa kozmetik ve gıda ile temas eden düzenlemelere uygun DuPont ™ Crastin® PBT ve yenilenebilir kaynaklı DuPont ™ Sorona® EP PTT, “Galeri-Design Malzemeler Koleksiyonu”nu sundu. 

Geçerli kozmetik ambalaj çözümlerine alternatif olarak sunulan yüksek performanslı plastik, kozmetik formülasyonlar ile temas eden estetik ve mükemmel mekanik özellikler sağlayabilir. Yüzde 20, yüzde 37 biyo-bazlı maddeler içeren Sorona® EP, ek sürdürülebilirlik yararlar sağlar.

Pazar eğilimleri de Alexandra Fabbro, DuPont Performance Polimerler kozmetik EMEA pazarlama liderine göre, yeni malzeme hususlarına göre ilerliyor. Alexandra “Sektöründe marka evleri ve tüketiciler, yönetmelik tarafından yönlendirilerek malzeme ile şekillendirilir. Kozmetik ambalaj için malzemelerin sürdürülebilir bir geleceğe yardımcı olabileceğimiz gerçeği ile heyecanlıyız” şeklinde ekledi.

Crastin® mükemmel bir yüzey ve büyük boyutsal kararlılık sunuyor. Sorona® EP güzel yüzey parlaklığı, dayanıklılık ve boyutsal kararlılık sunuyor. Bu iki ürün tasarım özgürlüğü sağlayan ve dayanıklı estetik entegre tasarımlar sağlar. (FDA ve AB10 / 2011 ABD) Her iki malzeme AB Kozmetik Direktifi (AB nr.1223 / 2009) yanı sıra gıda ile temas normlarına uygundur. 

Alexandra “Portföyüne eklenen yeni fikirleri teşvik edecek tasarımcılar ve markaların kozmetik formülasyonlar ile teması halinde ambalaj için yeni yaratıcı çözümler geliştirmeye olanak sağlıyor” dedi. “DuPont pazar teklifleri kavramları dönüşümü boyunca özellikle geliştirme döngüsü malzeme seçimi, işleme desteği ve test veya doğrulama, açısından kendi ürün geliştirmelerini destekleyebilmesine yardımcı olmak için 13 küresel İnovasyon Merkezi ağına sahiptir.”

İnovasyon Merkezleri aracılığıyla, iş ortakları kozmetik sanayisinin karşı karşıya olduğu kritik sorunlara cevap bulmak için 150’den fazla araştırma laboratuarında ve uygulama geliştirme merkezlerinde bulunan dünya genelinde 9.500’den fazla bilim adamı ve mühendisten oluşan bir ağa ulaşılabiliyor. Bilim adamları, mühendisler, tasarımcılar ve üst sektör uzmanları arasındaki bu bağlantı, yerel ihtiyaçların belirlenmesi, piyasa eğilimleri beklentisiyle ve yenilikçi çözümler açısından daha hızlı gelişim sağlar.

DuPont kozmetik ambalaj portföyü şeffaf ve süslü yüksek parlaklıkta lüks kapaklar, şişe ve diğer kozmetik kapları için kullanılan DuPont ™ Surlyn® reçineleri içerir. DuPont’un portföyü maskara, derin yüz temizleme uygulamaları için yumuşak dokunuşa sahip doğal Tynex ® Supersoft filamentlerin dokunuş ve hisleri vardır. DuPont ™ Tynex®Natrafil® filamentler için bilinen Tynex ® filamentler de yanında bulunur.