Thursday, Sep 19th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Programlanabilir Ethernet Gateway-IP20 ve IP67

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTÄ°K ENJEKSÄ°YON MAKÄ°NELERÄ°

Programlanabilir Ethernet Gateway-IP20 ve IP67

Turck Codesys 3 ile programlanabilir Multiprotokol gateway’leriyle  Profinet , Eternet/IP ve Modbus TCP için kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. 

Bu yıl Hannover Messi fuarında Turck BL20 ve BL67 serisi yeni jenerasyon modüler I/O çözümlerini sunacak. Yeni gateway’ler Codesys 3 ile programlanabiliyor. Turck’un multiprotocol teknolojisi cihazları Profinet, Ethernet/IP yada Modbus TCP haberleşmelerinden herhangibiriyle kullanabilmeyi sağlar. Yeni cihazlar Profinet uygulamaları için ilk defa bir programlanabilir gateway’i de desteklemektedir. 

Turck Ip20 ve IP67 koruma sınıflarında farklı protokollerle haberleşmeli programlanabilir gateway’leri yıllardır sunmaktadır.Bu cihazlar codesys 2.3 kullanılıyorlar ve dağıtılmış I/O sahalarında verimli bir şekilde kullanılırlar. Programlanabilir gateway’ler sadece taskların kontrolünde değil aynı zamanda protokollerin birbirlerine çevrilmesinde de çok uygun olarak kullanılırlar. Bu cihazlar aynı zamanda RFID uygulamalarında çok değerli bir çözüm aracı olmuşlardır –Sistem dahili data task haberleşmesini üstlenip ,üst seviye kontrolöre yanlzıca kullanıcı datalarını aktarmak.

Yeni multiprotocol gateway’ler şimdi kullanıcıya yeni imkanlar sunmaktadır.Örneğin seri ara yüzlü bir filedbus cihazını Ethernet sistemine yada tamamen PC tabanlı bir RFID sistemine entegrasyonunun sağlanması.

Turck Otomasyon