Friday, Sep 20th

Last updateWed, 18 Sep 2024 7am

You are here: Home Products Teknoloji Mitsubishi Electric Türkiye fabrika otomasyon sistemleri, IFAT Eurasia 2015’te yerini aldı

FU CHUN SHIN (FCS) - PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ

Mitsubishi Electric Türkiye fabrika otomasyon sistemleri, IFAT Eurasia 2015’te yerini aldı

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, yüksek enerji verimliliği ve tasarrufu sağlayan yeni nesil su, atık su, hammadde yönetimi ve kanalizasyon sistemleri ürünleriyle Avrasya çevre teknolojileri için yeni bir buluşma noktası olarak kabul edilen IFAT Eurasia 2015 Çevre Teknolojileri Fuarı’na, katıldı.

16-18 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara Congresium Kongre Merkezinde, Almanya dışında ilk kez gerçekleştirilen IFAT Eurasia Çevre Teknolojileri Fuarı’na 19 ülkeden 243 farklı kurum ve kuruluş katıldı.

Türkiye’de fabrika otomasyon sistemlerinin yanında, klima, uydu, asansör, görsel veri sistemleri ve raylı sistemler için elektrik ekipmanlarının da dahil olduğu altyapı ürünleri alanlarına yoğunlaşan Mitsubishi Electric Türkiye, Fabrika Otomasyon Sistemleri ile Avrasya pazarının yeni gözdesi Çevre Teknolojileri Fuarında yerini aldı. Fuar ziyaretçilerine özellikle “Mitsubishi Electric PMSXpro (Dağıtılmış Kontrol Sistemi )”, “Frekans Çevirici ile Sürülen Pompalarda Enerji Tasarrufu”, “Su/Atık Su Arıtma Çözümleri” anlatılırken konu ile ilgili Mitsubishi Electric’in çözüm ve referansları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Dikey Kanal Satış Direktörü Hüsnü Dökmeci, Basın mensubu ve katılımcılarla yaptığı görüşmede Mitsubishi Electric’in IFAT ile enerji verimliliği, su arıtma sistem çözüm ve hizmetlerini başta belediyeler olmak üzere kamu ve özel sektördeki çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir çevre isteyen kişilere ulaştırmayı hedeflediklerini vurguladı.  Mitsubishi Electric’in bu fuara, motor sürücülerinin ana tema olarak kullanıldığı enerji verimli bir düzenek ile katıldığını söyleyen Hüsnü Dökmeci, böylece aynı işi yapan iki farklı sistem arasındaki enerji tasarrufunun net bir şekilde katılımcılara gösterildiğini de vurguladı.

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon sistemleri fuarda ayrıca Dağıtılmış Kontrol Sistemi PMSXpro cihazının tanıtımını da gerçekleştirdi. Bu cihazın yardımı ile yürütülen uygulamalar da Su arıtma tesisi ile atık yakma ve bundan enerji elde edilmesi prosesi ile ilgili olduğu için Mitsubishi Electric PMSXpro katılımcıların yoğun ilgisine neden oldu.

IFAT’ın artıları: profesyonel ziyaretçiler

Çeşitli ulusal ve uluslararası delegasyonlar IFAT Eurasia’ya katılarak bu etkinliğin Türkiye ve Avrasya bölgesi için önemli bir adım olduğunu göstermiş oldu. Yunanistan, İran, İsrail, Kazakistan, Kırgızistan, Litvanya, Romanya, Rusya Federasyonu ve Tunus delegasyonlarının yanında birçok ülkenin önemli kamu görevlileri de katılımcılar arasındaydı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptığı açılış konuşmasında IFAT’a olan uluslararası ilgiyi işaret etti ve “Ankara’daki IFAT Eurasia fuarı uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye gösterdiği büyük ilgiyi ortaya koyuyor. Türkiye’deki çevre sektörünün önemini etkileyici bir biçimde vurguluyor. IFAT Eurasia’nın Türkiye’de yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Katılımıcılar arasında yer alan Romanya Çevre, Su ve Orman Bakanı Gratiela Leocadia Gavrilesco Fuara ilişkin olarak, “IFAT Avrasya çevre teknolojileri konusunda Romanya ve Türkiye arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor. Böyle bir etkinliğin eksikliği hissediliyordu.” dedi.

Mitsubishı Electric Turkey